Gå till innehåll

Krisse

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Krisse's Achievements

(1/8)

  1. Jag har hållit på med BlueMail och resultatet där: Fel Synkroniseringen misslyckades, ditt användarnamn eller lösenord kan vara felaktiga (3010) Emailservern returnerade: "NO, (AUTHENTICATIONFAILED), Authentication failed" Precis som med gmailet efter att jag rättade till inkommande mailserver. Jag tycker jag har testat alla varianter, men får inte detta till.
  2. Det står bara server där jag kan skriva mail.simply.com och efter det duger ingalunda lösen eller användernamn. Och som jag skrev tidigare, i min Android mobil stämmer inte riktigt vad support har skrivit enl länken. Jag vet inte vad är felet, men jag ger upp nu. Tack för all engagemang!
  3. Detta stämmer inte riktigt med det som kommer fram i min mobil, det har jag skrivit exakt där ovanför. Exakt, bortsett mitt mejladress. Tack ändå för hjälpen!
  4. Ja Ja Först: E-postsäkerheten kan inte garanteras Det gick inte att konfigurera säkerhet för det här kontot. Den högsta tillgängliga säkerhetsnivån kanske inte stöds. "Redigera inställningar" Uppdatera port- och/eller säkerhetstypen för att lägga till detta konto (med röd text) Användarnamn: mitt e-postadress från (som jag inte skriver här) Simply Lösenord: (är korrekt) Server: (det som jag valde till mailadress efter @) Port 143 (IMAP port) Säkerhetstyp: STARTTLS nästa: Inkommande serverinställningar; skärmen backar tillbaka till tidigare sida som börjar med "Redigera inställningar" Och fram kommer röd text: "Det gick inte att ansluta till servern"
  5. Jag har försökt nu med Gmail enl konstens alla regler, men får inte det till. Det får inte kontakt med servern. Har försökt både med IMAP och POP3. Det har tydligen något med säkerheten att göra.
  6. Hej Mikael63 Jag får erkänna att jag förstår inte det du visar mig, något liknande har jag inte i min mobil. Vad vill du säga?
  7. Det är detta simplys mejladress som jag har och använder i Thunderbird i datorn och det funkar där. Visste man bara vilken app och att appen ska vara svenskspråkig, eftersom jag kan inte engelska. Och inte Outlook eller helst inte gmail heller. Outlook har jag från en viss anledning från kommunen och har försökt tidigare installera för privat bruk också, men Jag hamnar alltid i kommunens mailadress och längre kommer jag inte. Den adressen ska vara till kommunens behov som jag har fått det. Lite komplicerat detta.
  8. Ingående IMAP Jag har inte webbhotell utan bara domän, dock ingår mejladress utan meilklient
  9. Inte bara i mobilen utan också i min stationära och surfplatta.
  10. Det är det jag har i Thunderbird och den adressen vill jag ha i mobilen. Frågan är bara hur? Måste jag radera Thunderbird och försöka få allt de konversationer som finns där till något annat ställe och försöka hitta en annan mailklient som jag kan para ihop med min egen mailadress.
  11. Har du olika olika Outlook adresser också?
  12. Tack för dessa svenska sidor! Har kollat detta Gmail variant; Fråga 1 innan jag börjar härja ev med mobilen är steg 7 Fråga 2 jag har och använder gmail både på dator, surplatta och mobil, skulle inte detta krocka med det mailet jag redan har och jag kommer att använda även i fortsättning. Har bara anledning att ha helt separerat mail för ett annat behov Steg 7 - Ange ditt lösenord Skriv in ditt lösenord som du använder för att logga in på webbmailen på One.com. Klicka på Nästa. Jag antar att jag i st för One.com ska jag skriva Simply.com där jag har min domän
  13. Nä, kan inte engelska, såg ingen knapp att ändra till svenska heller, synd, men tack ändå.
×
×
  • Skapa nytt...