Gå till innehåll

MorganKane

Medlem
  • Innehållsantal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

MorganKane's Achievements

(1/8)

  1. Men mest irriterande är det att den blir en hand, då den skuggar över eventuell text Har försökt att ändra på detta flera gånger i kontrollpanelen, musinställningar, men jag får inte till någon ändring. Om jag nu för pilen över denna text, här under, som exempel, ändras den till textmarkör, men för jag den över till "välj filer" så blir den en hand. "Drag filer hit för att bifoga, eller välj filer..." Jag vill inte ha handen. Hur gör jag?
  2. Hej Cecilia. Jag har inte hittat orsaken varför FB gör som den gör på Firefox, endast i min stationära dator, så jag löste det halvvägs med att öppna FB på Edge. Har rensat och kollat alla inställningar, men listar inte ut var boven ligger. Så det får bara vara så så länge. Morgan
  3. Ibland är hjärnan så långt borta, att man knappt tror det. Testade på Edge, som jag aldrig använder. Problemet verkar ligga på Firefox på denna datorn. Firefox på laptopen fungerar som den skal. Får avinstallera den och ladda ner den på nytt.
  4. Då har jag testat länkarna och läst på litet. Tyvärr så hoppar nu FB igen till senaste news feed, och det går inte att öppna på annan sida, då den hoppar dit ändå. Som bifogad bild, visar, så har jag alltid öppnat FB när den är under Huset till vä. Men inte längre, nu fortsätter den till recent feeds, som det heter.
  5. Fattar inget. I dag uppför den sig normalt, efter flera veckor med strul! Kan det va därför det är Norges nationaldag???? Skall kolla på länken sen, när jag är hemma igen.
  6. Jag måste fråga er igen, gissar Cecilia vet svaret. Som vanligt Jag har FB på en laptop, telefon och desktop. På de två första öppnar FB normalt. Men på desktop datorn, öppnar Fb som vanligt, på "home" (hus ikon) men efter två sekunder hoppar den till feeds (most recent) Om jag vill ändra detta, måste jag klicka på news feed, då går den till "home". Men så fort jag börjar med något där, hoppar den tillbaka till feeds. Detta är mycket irriterande. Gissar det är Windows som är boven, då de två andra ställen uppför sig normalt. Har letat efter inställningar, men hittar inget. Och Om jag hade ändrat på något, så borde det också dyka upp på andra datorn/telefonen? Några tips?
  7. Hej på er alla. Beklagar sen återkoppling, men ville vänta och se om problemen var lösta, och det verkar vara det nu. Kan sätta den på energisparläge hela natten Så jag tackar er alla för hjälp. Man måste spara ström i dessa dyrtider som gynnar vinindustrimaffian! Morgan
  8. Ahh, då vet man det. 😄 Sammanträff. Type: Wake Timer Owner: [SERVICE] \Device\HarddiskVolume3\Windows\System32\svchost.exe (SystemEventsBroker) Owner Supplied Reason: Windows kör den schemalagda aktiviteten NT TASK\Microsoft\Windows\UpdateOrchestrator\Reboot_AC som kräver att datorn aktiveras.
  9. God morgon Cecilia. Tyvärr så var datorn uppstartat igen i dag när jag vaknade. Jag satte den på strömspar under natten. Mycket förbryllande beteende. Morgan
  10. Hej Cecilia Till slut löste det sig. nu har den varit tyst några timmar på strömsparläge. Hoppas det samma på viloläge också. Tackar så himla mycket för hjälpen! Morgan
  11. C:\Users\stone>powercfg -lastwake Wake History Count - 1 Wake History [0] Wake Source Count - 1 Wake Source [0] Type: Device Instance Path: PCI\VEN_8086&DEV_1539&SUBSYS_85F01043&REV_03\4&28b85f88&0&00A9 Friendly Name: Intel(R) I211 Gigabit Network Connection Description: Intel(R) I211 Gigabit Network Connection Manufacturer: Intel Så vad är det som startar upp den, och hur kan jag ändra inställningarna?
  12. Tjo. Nu fungerade det. powercfg –devicequery wake_armed Läser detta: HID keyboard Device Intel 1211 Gigabit Network Connection HID Keyboard Device (001) HID Keyboard Device (002) HID Keyboard Device (003) HID kompatibel mus.
  13. Tack för snabbt svar. Tyvärr blinkar kommandotolken bara till snabbt, när jag har försökt detta, så jag hinner inte läsa nåt. Har bockat bort i Energialternativ och kollat alla alternativ där. Men icke.
  14. Har avbookat i energialternativ för det jag kan hitta, för att den inte skall starta själv, men den lyssnar inte. Inaktiverat väckningstimers också. Har någon några fler tips? Alternativen är att stänga den helt, men inte alltid det är önskvärt.
×
×
  • Skapa nytt...