Gå till innehåll

Dag Erlandsson

Medlem
  • Innehållsantal

    435
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    2

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Dag Erlandsson's Achievements

(5/8)

  1. Förstår, men nu har den valda bilden varit på i 10 minuter. Men för att det skulle ske är man tvungen att gå in på inställningar, hitta viloläge, börja nu. Men ultimat vore om man kunde när man stänger av Tv’n direkt försätta Tv’n i viloläge så att säga innan den stänger av helt i säg 30 minuter. Eller krävs det att man manuellt varje gång gör denna process?
  2. Jag har nu hittat bildspels hastighet. Satt den på 10 minuter. Men skulle man på nått sätt kunna få Tv’n att ligga i det läget i 10 minuter och sedan stängas av?
  3. Nu har jag på nått sätt hittat bilden jag vill ha. Har följt instruktionen till 100%. Har gått igenom bilderna och valt en bild. Men här måste man aktivt välja skärmsläckare. När jag gjort det så kommer bilden jag valt, men den ligger bara där i 2 minuter sedan kommer en annan bild upp. Jag skulle vilja behålla vald bild och exempelvis vid avstängning kunna försätta bilden i viloläge och ja 1 bild som skärmsläckare. Men den vill inte
  4. Nu skulle jag vilja fråga förslag hur jag ska fixa denna röra av sladdar. Ett tag tänker jag om man med dubbelhäftande tejp kan sätta dosan på baksidan av Tv’n? Sedan att fästa förlängnings el-dosan under byrån? Några förslag?
  5. Tack alla, nu är den uppe. Lyssnade på råden om att inte sätta den för högt. Väggfästet som Mikael rekommenderade var toppen.
  6. Så tänkte jag med. Men tavlan till vänster är högre än den till höger. Beror på att den är större. Men till höger sitter det 2 tavlor i exakt samma höjd, så kanske att jag utgår höjdmässigt från dem?
  7. Mittpunkt i nuläget är 130 Cm. Men jag vill få upp den på väggen. För som det nu ser ut, ser det inte klokt ut. Men det är en behaglig nivå. Tv’n är 83 Cm hög utan ben. Ögonhöjd ca 103. Takhöjd 2,45
  8. Jag tycker att den förra hade bra höjd men den var på 50”.
  9. Då har vägg stativet kommit inkommit utan bruksanvisning. Vägg hållare Min första fråga det finns rekommendationer på att för en 65” Tv, skall Tv’ns mitt vara 153 Cm från golvet? Är det korrekt? Höjd rekommendation
  10. Alla sladdar verkar vara rätt kopplade men en vet jag inte var den ska vara (se bild) Sedan har jag kopplat in HDMI kabeln ifrån Telia modemet in i Tv’n, dock stör det mig att det står HDMI 4 borde det inte vara 1?
  11. Beställde det nu från Amazon. Tack
  12. Men medans vi ändå är igång, jag skulle vilja, om möjligt komma ut på webben från Tv’n. Därför där, vill jag ladda ned en bild och ha som skärmsläckare. Går det? Har letat efter en webbläsare i Tv’n, men hittar inte. Om det nu finns, kan man då ladda ned bilden till Tv’n, alt. att jag tar den via datorn och lägger på USB och därifrån överför?
  13. Det hela är en aningens pinsamt! Jag har ett Telia Modem. Det är den som är kopplad till The Frame. Förstår inte hur jag kunde missa det. Men då förstår jag också att om jag vill ha Philips med kanalval som på The Frame så kopplar jag in den i modemet och kan då nyttja det som förr. Men om jag väljer att inte använda modemet så kan jag nå alla kanalerna via apparna på Google Tv.
×
×
  • Skapa nytt...