Gå till innehåll

Dag Erlandsson

Medlem
  • Innehållsantal

    452
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    2

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Dag Erlandsson's Achievements

(5/8)

  1. Fick loss själva skyddshöljet. Här är jag inne och petar utan framgång.
  2. Jag hittade hålet använde gemet men öppnas inte. Sedan gick jag in på ”den här datorn” men där finns inte DVD alternativet?
  3. Har en gammal Acer aspire E17 den har stått i några år. Normalt sätt klickade man på en knapp och så öppnades CD luckan, vilket ej fungerar nu? Hur gör man?
  4. Nej den fungerade ”då”. Men då skaffar jag en dockningsstation och gör på det viset om det inte fungerar att lossa hårddisken och sätta tillbaka den. Men betyder det, tror du att jag kan få tillgång till innehållet och därefter överföra det till den nya datorn?
  5. Såhär ser det ut och datumet är fel som jag nu rättat till. Kollade även videon. Hur gör jag nu?
  6. Kan du beskriva hur jag gör då? Steg för steg.
  7. Har en gammal dator som jag idag tänkte öppna behöver inte komma ut på webben. Det står Operating system not found. Hur kan en amatör som jag få access? Kan jag kanske ansluta min nya dator och gå den vägen?
  8. Men det ser inte jätte komplicerat ut. Har man kittet borde det gå tänker jag.
  9. Ser en massa annonser på olika batterier, en del står det tillverkade av 3e part. Det känns dåligt? Var köper jag ett batteri som är bra. Denna telefon jag nu har, har fått ett jättekonstigt beteende sedan senaste uppdateringen. Batteri hälsan är 88% Den laddar ur jättesnabbt. Så jag måste ha den ”i” hela tiden. Batteriet har ca ett och ett halvt år på nacken. Ser batterier och kit som erbjuds - men hur vet man vad som är bra? Klarar jag att byta själv? Borde jag kunna. Såg att teknikdelar verkar vara seriösa? Kanske att man inte skulle ha den på optimera batteriladdning?
  10. Tack, då får jag nöja mig med att manuellt välja skärmsläckare, när det behövs.
  11. Min förra Tv, när jag stängde av den så hamnade en bild på skärmen. Men tryckte jag på avstängning en gång till var Tv’n avstängd. Men jag förstår vad du menar. Men då måste det finnas någon inställning i denna Tv tänker jag, där man kan ställa in tiden när skärmsläckaren ska aktiveras. Eller är jag helt ute och cyklar?
  12. Så är det naturligtvis. Tänkte inte på att det var Telia fjärren. Men det innebär då att jag inte kan trycka på någon knapp på Tv’n fjärrkontroll (Philips) för att få igång skärmsläckaren? Utan att manuellt göra dom steg jag visade med förra bilderna? Har även en möjlighet att gå in i inställningar och på ”viloläge” trycka på ”börja nu”. Men ultimat hade ju varit att det per automatik gick att sätta Tv’n i standbyläge.
  13. Allt är perfekt nu men en sak fungerar fortfarande inte. När jag går in på inställningar så kommer skärmsläckare upp, kryssar jag i den så får jag den bild jag vill ha. Men med min andra fjärrkontroll (Telia) kan jag sätta Tv’n på standby och då var min tanke att bilden skulle komma upp (skärmsläckar bilden), men istället blir bilden svart och denna text kommer upp (se bild 2). Där är ju Telia dosan inkopplad och fungerar perfekt när man tittar på Tv’n. Vad jag vill är att slippa gå in på skärmsläckare, utan vill bara kunna sätta standby och den valda bilden borde komma upp?
  14. Dom svarade: Tack för ditt mejl. Jag tror det blir enklast om du går in och lämnar ramarna till ett fysiskt glasmästeri. Vi kan rekommendera vår samarbetspartner Ryds Glas Så jag ska leta vidare 🙂
  15. Det blev ju jättedyrt Hej tack för din förfrågan! Här kommer en enklare offert på 2st 4mm speglar i måttet 600 x 350mm enligt mall Pris: 3060:- inklusive moms Finns det nått alternativt?
×
×
  • Skapa nytt...