Jump to content

Dag Erlandsson

Medlem
 • Posts

  447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dag Erlandsson's Achievements

(5/8)

 1. Kan du beskriva hur jag gör då? Steg för steg.
 2. Har en gammal dator som jag idag tänkte öppna behöver inte komma ut på webben. Det står Operating system not found. Hur kan en amatör som jag få access? Kan jag kanske ansluta min nya dator och gå den vägen?
 3. Men det ser inte jätte komplicerat ut. Har man kittet borde det gå tänker jag.
 4. Ser en massa annonser på olika batterier, en del står det tillverkade av 3e part. Det känns dåligt? Var köper jag ett batteri som är bra. Denna telefon jag nu har, har fått ett jättekonstigt beteende sedan senaste uppdateringen. Batteri hälsan är 88% Den laddar ur jättesnabbt. Så jag måste ha den ”i” hela tiden. Batteriet har ca ett och ett halvt år på nacken. Ser batterier och kit som erbjuds - men hur vet man vad som är bra? Klarar jag att byta själv? Borde jag kunna. Såg att teknikdelar verkar vara seriösa? Kanske att man inte skulle ha den på optimera batteriladdning?
 5. Tack, då får jag nöja mig med att manuellt välja skärmsläckare, när det behövs.
 6. Min förra Tv, när jag stängde av den så hamnade en bild på skärmen. Men tryckte jag på avstängning en gång till var Tv’n avstängd. Men jag förstår vad du menar. Men då måste det finnas någon inställning i denna Tv tänker jag, där man kan ställa in tiden när skärmsläckaren ska aktiveras. Eller är jag helt ute och cyklar?
 7. Så är det naturligtvis. Tänkte inte på att det var Telia fjärren. Men det innebär då att jag inte kan trycka på någon knapp på Tv’n fjärrkontroll (Philips) för att få igång skärmsläckaren? Utan att manuellt göra dom steg jag visade med förra bilderna? Har även en möjlighet att gå in i inställningar och på ”viloläge” trycka på ”börja nu”. Men ultimat hade ju varit att det per automatik gick att sätta Tv’n i standbyläge.
 8. Allt är perfekt nu men en sak fungerar fortfarande inte. När jag går in på inställningar så kommer skärmsläckare upp, kryssar jag i den så får jag den bild jag vill ha. Men med min andra fjärrkontroll (Telia) kan jag sätta Tv’n på standby och då var min tanke att bilden skulle komma upp (skärmsläckar bilden), men istället blir bilden svart och denna text kommer upp (se bild 2). Där är ju Telia dosan inkopplad och fungerar perfekt när man tittar på Tv’n. Vad jag vill är att slippa gå in på skärmsläckare, utan vill bara kunna sätta standby och den valda bilden borde komma upp?
 9. Dom svarade: Tack för ditt mejl. Jag tror det blir enklast om du går in och lämnar ramarna till ett fysiskt glasmästeri. Vi kan rekommendera vår samarbetspartner Ryds Glas Så jag ska leta vidare 🙂
 10. Det blev ju jättedyrt Hej tack för din förfrågan! Här kommer en enklare offert på 2st 4mm speglar i måttet 600 x 350mm enligt mall Pris: 3060:- inklusive moms Finns det nått alternativt?
 11. Mejlat dom precis, får vi se vad som sägs
 12. Har en fråga, har 2 likadan speglar som är trasiga. Var i Stockholm kan man för en billig peng köpa glas till dom? Hur tar jag måttet?
 13. Förstår, men nu har den valda bilden varit på i 10 minuter. Men för att det skulle ske är man tvungen att gå in på inställningar, hitta viloläge, börja nu. Men ultimat vore om man kunde när man stänger av Tv’n direkt försätta Tv’n i viloläge så att säga innan den stänger av helt i säg 30 minuter. Eller krävs det att man manuellt varje gång gör denna process?
 14. Jag har nu hittat bildspels hastighet. Satt den på 10 minuter. Men skulle man på nått sätt kunna få Tv’n att ligga i det läget i 10 minuter och sedan stängas av?
 15. Nu har jag på nått sätt hittat bilden jag vill ha. Har följt instruktionen till 100%. Har gått igenom bilderna och valt en bild. Men här måste man aktivt välja skärmsläckare. När jag gjort det så kommer bilden jag valt, men den ligger bara där i 2 minuter sedan kommer en annan bild upp. Jag skulle vilja behålla vald bild och exempelvis vid avstängning kunna försätta bilden i viloläge och ja 1 bild som skärmsläckare. Men den vill inte
×
×
 • Create New...