Gå till innehåll

warmth

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

warmth's Achievements

(1/8)

  1. Nej, syftet är inte att dölja utan handlar mer om att jag behöver bara en skärm igång vid vissa tillfällen och då att kunna släcka dom andra två snabbt & enkelt. Annars hade ju det programmet du länkar till funkat kanon.
  2. Jag hittade denna applikation på github som gör det jag söker, dock släcker den alla skärmar som är igång vilket jag inte önskar. Undrar om det går att lösa på annat vis? https://github.com/adrianlungu/ScreenSleep
  3. Hej allihopa, har 3 st LG skärmar som jag använder till min PC och jag undrar om det finns nåt smart sätt att sätta en eller flera av dessa skärmar i standby läge med hjälp av en genväg/hotkey i windows så att jag slipper trycka på skärmen och sen välja standby läget? Tanken är alltså att efter jag startat min dator och alla tre skärmarna är på så vill jag snabbt kunna släcka en eller två av dom med hjälp av en sån genväg. Har googlat lite och det verkar som att det går att göra men har ingen aning om hur man skapar en sån fil, antar att det är ett batch script i så fall. Så min fråga är, går det att göra detta och kan nån här hjälpa med det?
×
×
  • Skapa nytt...