Gå till innehåll

Lunken

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Lunken's Achievements

(1/8)

  1. Tack för tipset, ska först försöka få till det med tipsen Cecilia länkade till annars får jag testa ditt, är det på svenska?
  2. Så här ser det ut i utforskaren, hittar inte Bibliotek men klickade på bilder i vänster meny och kom då till alla bilder men får inte upp det alternativet om jag högerklickar på bild tyvärr
  3. Tack för tipsen, är dålig på engelska men ska försöka förstå men prövade öppna i utforskaren som jag förstod det men blev ändå ingen skillnad men kan bero på mig...Tack för välkommandet också!
  4. Ja vad jag minns iaf, kopplar kameran till datorn o får då frågan vad jag vill göra. Är länge sen jag gjorde det sist för använder mest telefonen när jag tar kort nu men nu blev det inte som förut när jag skulle göra det. Kan det bero på att datorn har windows 10 pro nu för det hade den inte tidigare utan då var det nog en annan variant av 10?
  5. Det har jag testat och det blir bara i datumordnig på alla bilder, dom hamnar ej i mapp . Som sagt tidigare blev mappar automatiskt så då skulle det blivit en 2023-03 om jag fört över idag t.ex Nu hamnar dom bara i själva mappen "utanför" alla andra mappar utan att det blir som tidigare.
  6. Jag har för mig att tidigare när jag kopplade kameran till dator för att föra över bilder hamnade dom i mappar automatiskt med rätt månad och år som på bilden här men nu lägger dom sig bara som "lösa" bilder i mappen bilder. Hur ska jag få dom att hamna i månadsmappar direkt? Har även ett usb minne med bilder från telefonen som jag skulle vilja importera så dom hamnar i appar som på bilden automatiskt också.
×
×
  • Skapa nytt...