Gå till innehåll

Arne Qvist

Medlem
  • Innehållsantal

    24
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Arne Qvist's Achievements

(1/8)

  1. Jag fick tänka länge,och hittade till slut en liten högtalare,som jag inte heller fick in på datorn,som jag kanske anslöt för att se om det hände något,men den bara laddade och det är ju för något år sen,Bluetooth har fungerat som vanligt efter det. Det här hände efter jag uppdaterade drivrutinerna med programmet "PC Helpsoft Driver updater"
  2. jaha ja tydligare instruktioner kan man nog inte få "Bluetooth RFBUS värde:Bluetooth\tosrfb." "Bluetooth RFCOMM värde: root\Bluetooth_com" "Bluetooth RFHID värde: Bluetooth\0004&004" "Bluetooth USB Controller-15 from TOSHIBA. Värde:USB\VID_0930&0210&REV\0200 "
  3. Ja du,då jag klickar på "Bluetooth RFBUS" då kommer rutan med egenskaper och där står "Allmänt" "drivrutin" och "information". När jag klickar på "information"då kommer det fram "Enhetsbeskrivning" där X-Men har maskinvaru- ID" och under den är det nog kanske ett hundratal Värden. Så är det under alla 4
  4. Håller med Cecilia.X-Men är duktig på att förklara,och det går inte att missa vad han menar. Men jag har inte: "GENERIC BLUETOOTH ADAPTER" Bara dom fyra jag nämner i ovan inlägg!
  5. Under Blåtanden i enhetshanteraren finns bara det här:Bluetooth RFBUS. BluetothRFCOMM. Bluetoth RFHID.och Buetooth USB controller -15 from TOSHIBA. Under enhetsbeskrivning i alla fyra är det hundratals värden.
  6. Nä men det är så konstigt,när jag går in och kollar allting med Blåtanden så fungerar allt "Korrekt" till och med hörlurarna. Ja det är mer än konstigt,jag körde nånting som heter diagnostik under Blåtand/ alternativ, och där står det så här:Kontrollera kommunikation med Bluetooth- enheten. Enhetsadress: 74: E5: 43: 88: 84: 4E. HCI -version: 06.20IE. LMP-Version: 06. FW-version: 8222. Bluetooth-enheten är i gång. Sök efter trådlös Bluetooth-enhet. Ansluter: 0. Identifierad: 1. Enhetsadress: F8: AB: E5: 3C: 9A: EF. Bluetooth-enhetens radiosändare är i gång END Där det står identifierad 1 stod det 0 innan jag slog på Hörlurarna
  7. Jag har windows brandvägg och Microsoft security essential
  8. Ja allting av det du beskriver här ovan har jag utfört,det har kommit upp en ruta som fråga:tillåter du att den här enheten ansluts till datoen ,och jag svarar ja.då kommer nästa ruta:det går inte att ansluta till den här trådlösa enheten kontrollera den. Men det är lika med teleonen,när jag försöker hitta datorn:Mål enheten går inte att nås.
  9. ja du,jag startar Blåtand guiden för att söka enheter,då den kommer upp,ska man välja ett av två alternativ Expressläge (rekomenderas) och eget läge,(jag har provat båda och det blev ingen skillnad) sen startar jag hörlurarna sen klickar jag på expressläge och nästa,då sätter sökningen igång,så kommer det upp markera en enhet,jag markerar hörlurarna klickar på nästa,då kommer rutan:"Tjänsten kunde inte identifieras"
  10. Ja nu är det ju så,att som jag förstår det är inte Blåtanden igång när den orange/röda dioden lyser,den ska lysa grönt.MEN trycker jag på F12 så står det att blåtanden är på,och som sagt då jag tittar i enhetshanteraren så står där att allt fungerar korrekt. Men det är ju samma sak med hörlurarna dom finns ju under enheter och skrivare men det går inte att installera dom??
  11. Blåtand visas i enhetshanteraren så här;Bluetooth RFBUS. Bluetooth RFCCOMM. Bluetooth RFHID.och bluetooth USB controller-15 from TOSHIBA. Och alla fungerar korrekt står det.jag försökte skicka en bild,för att se vad som hände "Det går inte att identifiera tjänsten"kom upp.Förut kom det upp,"Bluetooth startar inte"
  12. Jag installerade 64 bitars ts00442200b,och nu lyser lampan igen orange/röd och trycker jag F12 säger den att blåtand är på. Ska jag installera den andra ts00349300j också?
  13. Ja vad ska jag säga,Cecilia du frågade, vad händer när jag klickar på länkarna,igår skulle jag ha svarat ingenting,men så försökte jag igen i går kväll då fick jag se en liten ruta längst upp där det stod:"läser in" den hade jag inte ens sett förut,jag gick in under hämtade filer,då visade det att jag laddat hem 64 bitars filen 4 gånger och 32 bitars fillen 2 gånger. Hur som helst,så installerade jag 64 bitars filen,och då slocknade lampan helt, och nu har jag en varningstriangel i enhetshanteraren under Blåtand,och i egenskaper står det:"den här enheten har stoppats eftersom ett problem har rapporteras (kod 43)
  14. Det gick inte att komma in på nån av dom adresserna.På Atheros finns det blåtand drivrutinerför Windows men hur vet man vilken man ska ha ?
×
×
  • Skapa nytt...