Gå till innehåll

aldona

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

aldona's Achievements

(1/8)

  1. Efter en totalominstallation av Windows kan jag inte ändra textstorleken, funktionen i bildskärmsinställningar är utgråad och låst till 100% och det ger en lite väl liten text. Datorn är en laptop som har en displayport som är ansluten till en extern skärm. Jag har ställt in så att endast denna skärm används. Upplösningen är 1920x1080. Jag har absolut för mig att jag hade 125% tidigare. Har jag fel?
  2. Hej Cecilia, Jag kom överhuvud taget inte in i datorn med mitt vanliga användarkonto, men som tur var så fungerade det med en annan användare så jag gjorde en total ominstallation av Windows och då slapp jag spärren!
  3. Jag har råkat ut för en låsning av datorn där man kräver pengar för att låsa upp. Jag har en annan användare på datorn och där gick det bra att komma in. Jag har kört fullständig sökning med Defender och även Norton Power Eraser inkluderande rootkit-sökning men det gav ingenting. Jag har ett program från jag tror är från F-secure som skulle förhindra sånt här men icke! Jag har sett något från Pc-tidningen som beskrev en sajt som skulle kunna lösa mitt problem men jag hittar det inte. Är det någon som vet? Om inte, hur ska jag göra för att låsa upp datorn? Jag kommer givetvis inte att betala något!
×
×
  • Skapa nytt...