Gå till innehåll

karltorbjornlindberg

Medlem
  • Innehållsantal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

karltorbjornlindberg's Achievements

(1/8)

  1. Det är en bra lösning! Sen vill jag ju fortfarande kunna ha mer en ett konto på datorn. Jag har ett eget som jag inte vill att andra ska komma åt men jag vill kunna ha ett typ gästkonto. Som det är nu går inte det! Det syns helt enkelt inte om jag gör ett! Suck!
  2. Nu syns de inte längre. Men de syns i filhanteraren. Där kan jag se deras filer.
  3. Nu syns inga andra konton alls! Ett tag såg jag dem som andra användare istället för familjemedlemmar. Men nu inget alls! Suck!
  4. Jag kan se filer på de andra användarna.
  5. När jag försöker med using local user-varianten står det att "den här snapin-modulen inte kan användas" i min windows 10 version. Jag har startat om. Kontona syns inte när jag klickar på min symbol. På den andra länken har jag gjort den ena grejen men för den andra måste jag "install local group policy editor" och det verkar krångligt. Men det kanske det inte är.
  6. Nu har jag haft lite framgång men inte tillräckligt. Jag har kunnat öppna command prompt som administratör och kunnat göra det som står i länken längst ner. Men det hjälpte inte. Så vad gör jag nu.
  7. Jag har inte tagit bort kontona eftersom jag först vill kolla så det inte finns filer någon vill ha kvar. Ja, jag ser att de finns som användare. Ska kolla länken.
  8. Nu har jag lyckats göra så att jag kan ta bort dem! Genom att inte vara familj med dem längre! Nu vill jag bara kunna logga in på dem för att se om de har något viktigt att spara innan jag tar bort dem. Men jag kan fortfarande inte logga in på något annat konto än mitt eget eftersom de inte syns!
  9. Det står att jag är administratör. Så det borde inte vara problemet. Saken är väl att hårddisken är väldigt full. Det är en av anledningarna till att jag vill kunna komma åt de andra kontona. Jag vill kunna ta bort dem helt enkelt. Men det verkar inte gå. Det är familjekonton och av någon anledning verkar det bara som att jag kan "stänga av" dem. Inte ta bort dem. Annars inga stora konstigheter.
  10. Ja. Inget händer. Jag kan öppna den vanliga men inte som administratör.
  11. Om jag följer länken längst ner ska jag öppna coomand prompt som administratör och av någon anledning vägrar datorn göra det. Jag trycker men intet händer. Förslag?
  12. Har haft lite annat att göra. Men det här funkade inte heller. Tycker att det verkar svårt med den andra länken. men det kanske inte är så krångligt.
×
×
  • Skapa nytt...