Gå till innehåll

Axillina

Medlem
  • Innehållsantal

    19
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Axillina

  1. Många klickar men den beskrivna vägen gav resultat!!! Tusenmillioner tack för hjälpen för X-Men !
  2. Om det vore så enkelt som du skriver ( och så var det i min gamla dator) då skulle jag inte frågat.Nu finns en av Microsoft föreslagen väg nämligen följande: högerklicka på skrivbordet sen klicka på "nytt" sen "genväg" och i den uppdykande sidan skriver man namnet på det som skall flyttas och sen klickar man på "nästa" och vips appen är på skrivbordet.Men det gåt inte att göra med alla de appar eller mappar eller vad de nu är som jag vill flytta.I sidan som dyker upp efter klick på "genväg" står det att "filen kan inte hittas" Och då är det stopp.Men jag vet inte varför filen kan inte hittas,den är ju där.
  3. Har W11 H22, Önskar flytta några appar filer och vad som finns i aktivitetesfältet till skrivbordet,Word och Skype gick bra med Microsofts instruktioner men andra som Foto,Mediaspelare osv går inte.Varför går inte flyttet och hur att göra?
  4. Problemet är borta men är inte löst då jag vet inte vad orskade det och hur felet rättades till men efter ca 5 dagars död fungerar adressen precis som den skall.Men problemet måste uppstått utanför mina datorer.
  5. 1) båda och... 2) jag är inte tekniskt kunnig därför vågar jag inte röra routern,skulle det bli fel då har jag ingen aning om vad att göra och här (på "vischan") finns ingen hjälp att få.
  6. Kan inte koppla bort routern,alla datorer och TV fungerar genom denna apparat.Väntar tills det blir möjlighet att prata med någon i klubben.
  7. O nej jag har aldrig uppträtt fel,vi har ju regler.Men jag har tänkt på att det är klubben som har av misstag släkt ner sidan eftersom den är helt död när jag klickar på dess adress.Nu är det juletider och ingen i föreningens ledning är på plats men kanske där jag måste fråga vad som händer.Tack för hjälpen och återkommer efter helgerna med bra eller ,förhoppningsvis inte ,med mindre bra meddelande. Axillina
  8. Forum.internetklubben,se är en klubb för sig men tillhör den stora klubben SeniorNet genom gemensam avgift (I SeniornNet behandlas frågor som rör datorer ,mobiler,surfplattor m.m. men i Forumet är ordet fritt)' Jag har försökt att stänga av brandväggen och virusskyddet också men inte heller dessa åtgärder hjälpte.Men någonting verkar blockera klubbadressen.,dels bara hos mig och dels är det bara denna adress som är död ,alla andra adresser och program i mina datorer fungerar som de skall.
  9. Alla steg är gjorda men den önskade sidan öppnar sig fortfarande inte
  10. DNS server 192.168.0.1 jag har både IPv4 och IPv6 vilket skall ändras?
  11. Har inte smartmobil. I Kommandotolkan i anslutning till DNS står bara en "fysisk" adress ....D2-E8-68-72-87-95
  12. Är inte kunnig men jag antar att DNS har med IP-adressen och domännamn att göra.IP adressen kan jag kanske få fram men domännamn har jag inte en sus om.
  13. Sidan tillhör seniorernas stora datorklubb "SeniorNet" och kallas "Forum,internetklubben" och den är inte alls nedlagd,andra kommer åt sidan.Jag har tre datorer ,de är inte hopbundna och i alla tre är är det samma sak,sidan öppnas inte.
  14. Vet inte vilken kategori frågan hör till men jag har en W11 dator med Edge.Och jag är amatör i datorvärlden. Problem: en adress i adressfältet öppnar sig inte.När jag klickar på adressen händer ingenting,när jag klickar på den i privat läge dyker flera adresser upp men de kan inte öppnas , i stället dyker ett meddelande upp som säger: "kan inte nå sidan" p.gr.av att adressen "tog för lång tid på sig att svara".Jag har försökt att stänga av datorn och WIFI sen sätta på igen,testat en annan webbläsare ,rensat cash m.m. ,men ingenting hjälper. Vad kan orsaken vara och vad kan man göra? Axillina
×
×
  • Skapa nytt...