Gå till innehåll

Tage Ericsson

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Tage Ericsson's Achievements

(1/8)

  1. Intel Driver & Support Assistant heter den. Avinstallera?
  2. Tack för svar. Jag provade att installera Network Adapter Diagonstic Driver för att lösa problemet. Är Malwarebytes bättre på att göra jobbet än t. ex. F-Secure?
  3. Gör vad jag kan för IT-säkerhet så om problemet går att lösa så vill jag gärna göra det. Dessa data kan jag få fram: Moderkort Micro-Star MAGZ490 Tomahawk MS7C80 Version 1.0 Samsung SSD 970EVO Plus 1TB Intel(R) Core(TM) i7-10700K CPU @ 3.80GHz 3.80 GHz RAM-minne 16,0 GB 64-bitars operativsystem, x64-baserad processor Samsung SSD 970EVO Plus 1TB Nvidia Geforce RTX 3080 10GB
  4. Tack Problemet verkar mycket svårlöst om man inte stänger av, så det får bli så.
  5. Uppdaterat till Windows 11 23H2 för några månader sedan. Processor Intel core I7. Får nu upp ett meddelande om att en drivrutin som heter 1qvw64e.sys inte kan läsas in. En enkel lösning är att avaktivera kärnisolering. Har sökt i andra forum och det ser ut att vara svårlöst. Har laddat ned Intel support och assistans. Problemet försvinner om jag stänger av kärnisolering. Någon som har lösningen? Ger kärnisolering någon extra säkerhet om man i övrigt har bra system och rutiner? Kan det bli andra problem om drivrutinen inte fungerar?
×
×
  • Skapa nytt...