Gå till innehåll

flaxy

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av flaxy

  1. flaxy

    Reparera

    Hur fungerar det här med knoppix? Och det här med win98 bootdiskett? Hur räddar man sina filer, kan man rädda mycket?
  2. flaxy

    Reparera

    -Åtkomst nekad- står det när man skriver in det där i återställningskonsolen, inte ens -md tmp- funkar. Tack iaf Venom, sett och testat den där förut. Vill minnas att -bootcfg- räknade upp 100% två gånger sökandes efter fel. Det ståg något om att den inte kunde slutföras, och nåt om /add. :? Hursomhelst verkade det inte funka, och när jag testar att skriva -copy- eller -del- så står det bara -Åtkomst Nekad-. Filsystemet är FAT32. Nu har det varit så här i över en månad, det börjar bli lite surt och närsomhelst dyker släggan fram. Vad är felet?
  3. flaxy

    Reparera

    Testade att byta tangetbord (hjälpte inte), testade även Pluns förslag men inget hjälpte. Blir error vid -bootcfg-. Vad göra?
  4. flaxy

    Reparera

    Datorn reagerar inte när jag trycker på R, varför?
  5. flaxy

    Reparera

    Japp, det har jag gjort. Då kommer jag in till återställningskonsolen, vad ska jag skriva in där?
  6. flaxy

    Reparera

    Hur ska jag kunna skriva det dära i windows när jag inte ens kommer in på datorn?
  7. flaxy

    Reparera

    Läste tråden från nordichardware, det står att man ska markera partion och trycka på R, men inget händer då. Vad kan felet vara?
  8. flaxy

    Reparera

    Det gick inte att starta Windows eftersom följande fil saknas eller är skadad: WINDOWSSYSTEM32CONFIGSYSTEM Försök att reparera genom att starta installationsprogramet för Windows med hjälp av installations-CD:n. Välj R vid första skärmbilden för reparation. -- Så står det när jag startar datorn. När jag är inne i återställningskonsolen, vad ska jag då skriva? Jag har testat med dessa kommandon men det står bara "åtkomst nekad" när jag skriver dem. Har funderat på en systemåterställning, men hur gör man det? Har en packard bell. Tacksam för svar.
×
×
  • Skapa nytt...