Belsebub

Medlem
 • Innehållsantal

  1 099
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Belsebub

 • Rank

 1. jag menar som i ex. mitt fall har jag wpa2 63 tecken, helt osammanhängande huller om buller med siffor bokstäver tecken etc. Risken för att någon skulle kunna knäcka den borde väl vara väldigt låg? Borsett från faktorn att jag med min vanliga svensson-uppkoppling och dator inte borde vara något intressant mål att hacka.
 2. WPA2 är fortfarande säkert hoppas jag? Ingen som lyckats hacka det ännu?
 3. Nu vet jag inte om detta redan har tagit upp.. Men ett absolut måste (enligt mig ) är att från alternativ under fliken grunderna kryssa i rutan där under sök för att snabbare hitta sidor man skriver i adressbaren. Sidan laddas nu i bakgrunden medan man skriver i adressen
 4. Ang. linuxtipsen: Ok, kanske kan testa det här men det lite lite väl avancerat att blanda in linux pga av att win är mongo? Om jag nu testar det här så menar ni att man bootar upp i linux genom en dvd/cd-skiva och kommer därigenom åt mappen i win och kan ta bort den genom linux, om jag fattat det rätt?
 5. Vilken tabbe av mig, kör med eng. win på jobbet tänkte inte på det. Men guess what, mappen ville inte försvinna ändå
 6. Hej igen, Har testat båda alternativen nu, men mappen/filerna vill banne mig inte bort.. Angående första förslaget att ställa in behörighet för filerna funkar inte alls då alternativet inte finns med i egenskaper för filerna(se första bilden). Angående alt. 2 så går det inte heller hur många gånger jag än bekräftar att mappen ska bort, se bild 2. Någon känns "virus" med mappen..
 7. kör med chrome 10.0.612.3. -disable-flash-sandbox funkade att avaktivera, tack! Ska skicka iväg en bug report till google om ärendet.
 8. Asch då.. undrar varför det blir så då för mig. Funkar ju i explorer som det ska.
 9. Ni som kör med chrome, får ni svd.se webb-tv att fungera? När jag ska kolla på ett klipp står den bara och laddar som om klippet ska starta när som helst men inget händer. Har senaste versionen av adobe flash och chrome. Har aldrig fått klippen att funka någonsin.
 10. Nu har jag testat mig själv som ägare också som du beskriver men det går fortfarande inte att få bort mappen. Det är som om windows inte hittar mappen så som bilden beskriver här innan. Men mappen syns likt förbaskat. Har testat med malwarebytes lönnördarverktyg men det är samma sak där att programmet inte hittar mappen/filerna.
 11. Tack för era svar! Ja det är äkta win7, dock hittade jag en tråd: http://www.techsupportforum.com/hardware-support/motherboards-bios-cpu/243588-solved-bios-stops-updating-escd-success.html Där det beskrivs att ordningen på start up boot endast ska hdd och cd/dvd tillåtas detta för att inte usb ska ställa till det vilket det verkar göra för mig då jag har en fasligt massa saker inkopplade till datorn. Så den biten är nu löst med "felmeddelandet". Dock får jag inte bort windows.old-mappen fast jag testat i felsäkert läge. Jag får upp meddelande om att objektet inte kan hittas, se bild:
 12. Så den här mappen går inte att få bort med något verktyg eller liknande utan att behöva formatera om hdd?
 13. Vid uppstart av min stationära dator kommer detta meddelande upp några sekunder: "data change...update new data to dmi!" Vad jag har märkt fungerar datorn som den ska så jag undrar bör man bry sig över meddelandet eller vad är det för något? Kan det ha något och göra med en mapp jag har från min förra windowsinstallation som inte går att ta bort (gärna tips på hur)som heter Windows.old. Att den hittar några systemfiler där som gör att meddelandet dyker upp? Jag har testat med diskrensning/ta bort gamla windowsinstallationer men mappen går inte att ta bort för det. Det enda som finns i Windows.
 14. Tack för all info! Den ati 5-fläkten från arctic cooler är säkert 2 år gammal. Tror jag skippar den som sagt. Är ju inte farligt dyrt att köpa en ny från Zalman. Tack igen, ska kolla närmare på saken.
 15. Innan jag köper fläkten kom jag på att jag har en sån här hämma liggande i en låda http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=222102 Arctic cooling silencer ati 5. Någon som vet om den skulle passa mitt ati hd3870? Eller om det ens är värt att byta om den är bättre eller sämre än orginalfläkt?