Belsebub

Medlem
 • Innehållsantal

  1 099
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Belsebub

 • Rank

 1. Intressant, bra att veta tll en anna gång. Även om jag hade börjat med att dammsuga den där fläkten innan han sätter tillbaka den Yes, kör speedfan med alert warnings för hög temp. Antar att det finns en säkerhetsspärr också som stänger ner datorn när det går över en viss temp också. Men det har jag inte dubbelkollat.
 2. Jag vet om risken och tar chansen. I värsta fall får jag ju köpa en splitter ny dator Stänger givetvis av datorn innan jag dammsuger och gör det med chassit på genom ventilöppningarna.
 3. Tack för svar! Ja det är exakt den som ni länkar till. Tråkigt att det verkar vara en så speciell fläkt. Men jag får som ni säger testa och dammsuga och ställa ner i bios om det går och tillåts för värmen. Den låter väl inte förskräckligt mycket, men så pass mycket att det stör lite vid tysta scener när man kollar film ex. Har alltid gjort det sedan den var ny.
 4. Hej, Jag har en miniPC (Sapphire Edge VS8 Barebone) som jag vill byta fläkt i, för den låter alldeles för mkt. Jag har tidigare erfarnhet av Zalmanfläktar till min stationära som jag är mkt nöjd med. Men jag är osäker på vad jag ska ha för fläkt som passar till den här. Någon som kan hjälpa mig? Gärna länktips till en tysk fläkt. Fläkten ser ut så här: http://puu.sh/kzh9G/7f00d53014.jpg Spec.-info för datorn här: http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=7AB99714-713A-4A5A-9224-034576DE4040〈=eng
 5. Precis, då förstår du vilket språk jag menar att jag vill byta Men det löser sig, håller på att installera om hela rasket med en clean install nu.
 6. När du byter språk till engelska och sedan exempelvis startar om datorn så kommer all text vara på svenska tills du är inloggad i windows gissar jag på? text så som välkommen osv..
 7. Det du hänvisar till byter bara språket när jag väl loggat in i windows och inte för systemspråket vid exempelvis uppdateringsmeddelanden vid utloggning/uppstart osv? Jag håller nu på att skapa en installationsfil av windows på usb för att köra en ny clean installation så får vi se om alternativet för språk dyker upp. Trist och märkligt.
 8. Efter att ha installerat windows 10 ifrån windows 7 genom meda creatation tool vilket jag trodde var icke-svensk installationsfil härifrån: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10så har jag fått systemspråket på svenska istället för engelska. Hur är det möjligt när jag hade win 7 sysspråk på engeleska? Och hur gör jag nu för att få tillbaka systemspråket på engelska i windows 10? När jag satte igång verktyget så var språket först på engelska, men ändrades sen till svenska när jag kom till steget licenanvändarvilkor.
 9. Fick mail nu på morgonen om att jag kan ladda ner windows. Så nu känns det lite bättre ska installera detta i kväll.
 10. Tack för svar. Jag har inte varit inne här på säkert två år så informationen om mina burkar nedan stämmer inte alls Jag har köpt en ny HTPC med 8gb ram så därför tänkte jag att 64bit är nödvändigt. Jag har nu köpt win 8 pro för nedladdning genom ms store så jag kan installera 64 bit på nytt. De har dragit pengar på mitt kort och köpet har gått igenom. Men efter det steget får jag upp den här texten: "Tack för din beställning. Din beställning behandlas och du meddelas om resultatet inom kort." Jag har inte fått något mail om köpet och jag har heller ingen beställningshistorik i m
 11. Det verkar som jag har 32-bitars. Kan jag uppgradera lite smidigt ifrån internet från 32 till 64 någonstans? Kommer det kosta fullpris?
 12. Har flyttat över min hårdddisk (ssd) från laptop till min nya htpc med win 8 pro. Och nu kan jag inte aktivera windows på min htpc. står att den här licensen redan används på en dator. Jag har testat ringa och mata in över telefon, men de säger bara att de inte kan hitta numret eller nåt sånt. Hur gör jag? En annan fråga, hur vet jag om jag har 32 eller 64-bitarsversion? min laptop klarade bara 32 men min nya htpc klara 64 och jag vill ju självklart uttnyttja det. Men innebär det då att jag måste köpa ett nytt win 64 bitar om jag nu inte har det?
 13. Ser ut som på bilden. Har letat både i listan windows update samt program och funktioner men hittar inget som skulle kunna passa in att avinstallera där. Japp har windows live messenger installerat. Kan det komma därifrån tro? Verkar som programmet heter SharePoint Workspace men hittar det ändå inte i listan för program eller windows update. EDIT: Det löste sig. Var tvungen att avinstallera det ifrån officepaketet.
 14. Har råkat installera detta antagligen genom windows update. Hur avinstallerar jag det? Hittar det inte ibland program och funktioner..