Gå till innehåll

Lunkan

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Lunkan

  1. Att datorn inte vill starta om beror oftast på temperaturproblem. Ofta är det fett damm som lägger sig emellan kylflänsarna och på fläktbladen som gör att kylningen inte är optimal. Du kan få fart på datorn igen genom att dammsuga den ordentligt samt att göra ren fläktbladen (montera bort fläkten och pensla bort dammet och gör ren bladen med sprit) så att luftströmmarna inte störs. Se dock till att inte komma i kontakt med några komponenter med dammsugarmunstycket. Detta har räddat flera datorer för mig genom åren. Jag dammsuger två ggr om året. Röker du hemma bör du dammsuga datorn oftare eftersom röken fungerar som ett lim i datorn.
  2. Tryck "ctrl"+"alt"+"delete"samtidigt så startar du aktivitetshanteraren. Under fliken program så ser du vilka program som är igång och listas i aktivitetsfältet samt vilken status dessa har, dvs om de är igång eller har nåt problem.
  3. Aircrack-ng fungerar ej i VISTA utan är skrivet för Win XP enkom. Se bifogad länk: http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=air...ows_for_dummies
×
×
  • Skapa nytt...