Gå till innehåll

adoooooo

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av adoooooo

  1. Nu har jag rpovat att installera den men rutan "sätt in windows xp-skiva" kommer upp..Jag fick ingen sån skiva med min dator. Finns det inget annat sätt att fixa detta på då.

    Ingen som vet??

  2. Nu har jag rpovat att installera den men rutan "sätt in windows xp-skiva" kommer upp..Jag fick ingen sån skiva med min dator. Finns det inget annat sätt att fixa detta på då.

  3. Tack så mycket!

    Nån som kan nåt program som liknar "stylexp" som jag hade på datorn innan, som jag kan installera. Trött på det gamla utseendet.

    Tror iunte stylexp funkar då jag haft det installerat i mer än 30 dagar som var trial innan.

  4. ja, nu har jag installerat om hela windows. Usch, känns hemskt.

    Nu undrar jag vad för program ni kan rekomendera att jag laddar hem som t ex hjälper till med säkerheten, snabbare nedladdningar, lite finesser eller bara alläna tips som gör datorn roligare. och mer användbar.

  5. Jag har ett problem. Det är nämligen så att jag använder mig mycket utav sidor som t ex silentwhisper, onlinecenter, imageshack och liknande men nu på några dagar har jag inte kunnat ladda upp någonting.

    Jag kommer in på sidan och kan logga in ifall det behövs sen när jag ska klicka på ladda upp får jag meddelandet "sidan kan inte visas".

    Nån som vet vad problemet kan vara? Kan det vara någon inställning som är fel eller liknande.

    All hjälp uppskattas enormt.

×
×
  • Skapa nytt...