berraåsnobben

Medlem
 • Innehållsantal

  57
 • Gick med

 • Besökte senast

 Innehållstyp 

Profiler

Forum

Gallery

Downloads

alltomwindows.se - Sveriges största community om Windows

Allt postat av berraåsnobben

 1. Det är ett specialprogram finns ej att köpa.
 2. Jag hittade "felet" Den sparar filen i en annan mapp därför kvittade det att jag bytte ut den gamla filen som jag kan göra i XP.
 3. tror inte det för ibland vill den öppna i access och det fungerar inte. Jag kör i kompabilitetsmode för xp. mdb är filändelsen
 4. Windows 32 i XP och 64 i 7an. Programmet fungerar så långt att om jag skall böra lägga in nytt går det utmärkt men om jag flyttar över min gamla databas fil ****..mbd så hittar programmet inte den. I XP går det utmärkt att göra detta.
 5. Jag har ett gammalt kalkylprogram som funka fint i win xp men det funkar inte i win 7. Finns det någon chans att få det att fungera utan win mode som också de slutat med uppdateringar.
 6. Är det avira free du menar och i så fall ingår brandvägg eller skall man använda någon annan brandvägg?
 7. Jag vet att jag får många olika svar. Men vilket program skall jag installera på min nya dator som kommer nästa vecka? Win 7, 64 bit professionell. McAfee är förinstallerat i 30 dagar men finns det något gratisprogram som kanske rent av är bättre än detta?
 8. Tack skall ni har för svaren. Kör Comodo Internet Security på båda datorerna tror jag.
 9. Jag har installerat i min bärbara Comodo Internet Security och Malwarebytes Anti-Malware även windows brandvägg är inkopplad. Jag har Win XP skall jag ha något mer eller räcker detta.. Om man jämför min andra dator som har ESET Nod Antivirus 6.0 och windows brandvägg + win XP Vilken är säkrast svår fråga men vilken skall man välja?
 10. Jag ställer om frågan då. Jag vill ha ett så bra säkerhetsprogram som innehåller det bästa sedan om det kostar pengar gör inte så mycket men är det gratis så mycket bättre
 11. Jag söker ett säkerhetsprogram som är komplett allså med antivirus brandvägg mm Gärna gratisprogram.
 12. Den skall stödja alla fabrikat. Kom på vad det var, jag hade ställt in brännarprogrammet fel
 13. I enhetshanteraren syns båda läsare och brännare. De läser även DVD skivor men jag kan inte bränna på skiva. Har både Nero och Aschampoo som jag fick med på PC Hemma skiva.
 14. Det värsta just nu är att jag kommer fram till rutan där jag klickar ok på formatera hårddisk och klickar ok men då kommer samma ruta upp igen. Garantin är tyvärr slut. Fabriksåterställning har jag gjort också. Får väl se det ljusa att i hårddisken finns 2 magneter som jag har användning för. Är storförbrukare på sådana så är det någon som har magneter så hör av er.
 15. Ja det har jag men tyckte inte att någon jag talade med visste så mycket. Prata om nätsladd och fjärrkontroll men det har jag kollat.
 16. Sagem DVR 64160 GL-T där har jag kommit in och den frågar om formatera hårddisk, jag trycker på ja, samma fråga igen osv kommer inte någont mer
 17. Nu har jag lyckats ställa till det kommer inte in i något. ER01, ER09 och OO-- är de olika som syns i displayen.
 18. Har läst att man går in i Meny, teknisk inf., produktdata, tryck A röd, tryck info, tryck B grön. Men det fungerar inte. Hjälper inte för det enda jag ser är init
 19. Sagem DVR 64160 GL-T Kommer bara till init Sagem PVR 6240 När jag går in i inspelade program listan så startar den bara om. Allt annat verkar fungera
 20. Svenska finns här http://www.microsoft.com/security_essentials/default.aspx?mkt=sv-se
 21. Förstår inte varför det är så viktigt att veta vad jag har för operativsystem. Jag har redan bestämt mig vilket antivirus jag skall ha. Men här får ni som undrar winXP med sp3 32 bitars.
 22. Har fått några bra svar nu så tack för dem. Går på Cecilias linje med att jag behåller Kaspersky.