Gå till innehåll

MrSoze

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

MrSoze's Achievements

(1/8)

  1. Sitter här med en grannes dator som beter sig på nästa precis samma sätt. När jag startar så hinner dom här tre plupparna under XP-loggan att åka runt 1 och ½ gång innan dom fryser. Då funkar inget. Får stänga av genom att hålla in knappen. När jag sedan startat om så får jag frågan om felsäkert läge. Jag kan få igång burken igen i Felsäkert läge. Men som jag har fattat det så använder bootprocessen XP-loggan. Operativsystemet behöver alltså inte ha startat för att XP-loggan dyker upp, alltså tror jag att felet ligger när någon del skall startas, som inte startas i Felsäkert läge. Har formaterat HDD och lagt in XP igen, med samma resulat. Om ni kommer fram till något så är jag intresserad av att veta vad ni gjorde!
  2. Hallå! Jag skulle vilja göra en sorts dagbok i excel. I dagboken skulle jag vilja ha ett par rullistor ungefär som "Gå till:" längre ner här på sidan. Om jag ex.vis vill att det skall stå "februari" i en cell så vill jag kunna bläddra fram det bland årets månader. Jag vill även ha en "bock" eller radioknapp kanske det heter. Just för att kunna bocka av en aktivitet när den är klar. Till sist skulle jag vilja ha en knapp någonstans i bladet som gör att jag kan kopiera arbetsbladet som jag är på till ett nytt blad, tillsammans med allt jag har skrivit. Alltså ett nytt dagboksblad med föregående dags info som jag sedan kan redigera om jag vill istället för att skriva allting på nytt. Kan någon hjälpa mig med detta? Eller kanske vet ni vart jag kan fråga om det? Tack på förhand.
  3. Jag hade XP Home, så nu har jag tagit över mappen. Tack för hjälpen!
  4. Hallå! Efter att ha ominstallerat XP på en hårddisk har jag problem med att komma åt en mapp på en annan hårddisk. Förmodligen hade jag satt mappen som privat innan jag installerade om XP, och nu kommer jag inte åt den. Läste i 101 problem och lösningar om hur jag som administratör kan ta ägandeskapet över mappen. Problemet är att när jag Högerklickar på mappen och går in på Delning och Säkerhet finns inget flik eller knapp som säger "säkerhet". Där finns Allmänt, Dela ut och Anpassa. Vad kommer detta sig? Jag är datoradministratör på burken.
×
×
  • Skapa nytt...