Gå till innehåll

fjompa

Medlem
  • Innehållsantal

    24
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av fjompa

  1. Har råkat ut för något konstigt, den enda websidan jag inte kan komma åt är www.winnydows.com, har provat starta om routern, gjort en flush dns, rensat registret, tömt cachen i webläsaren. Alla andra sidor fungerar som vanligt, och sidan i fråga ligger inte nere, kollade precis med jobb datorn. Vad kan vara fel?

    Kör Vista Home premium, Firefox, IE7.

    Tacksam för hjälp/förslag!

  2. tex Winrar, går inte att högerklicka och packa upp. En filmkonverterare (xvid4psp), den slutgiltiga filen kan inte skrivas till disk. Mp3Gain, får inte tillåtelse att ändra i MP3 filerna.

    Det här kanske inte är program som alla använder, men för mig blev det problem.

    Sen så tycker jag rent allmänt att det blev irriterande att behöva trycka på tillåt stup i kvarten  :P

  3. Nu har jag använt Vista i ca en månad och allting fungerar ypperligt efter att jag stängt av UAC. Min personliga reflektion är att UAC bara ställer till elände, och att många program som strulat för mig fungerar som de skall nu.

    Jag vill inte rekommendera någon att stänga av UAC, men det kan vara värt att prova om ni stöter på program som strular  :)

    Själv kommer jag aldrig slå på det igen!

    Vad tycker ni andra?

  4. Jag gjorde en uppgradering från MCE till Home Premium med en uppgraderingsskiva från det nu berömda Moduslink. Jag hade inget val under installationen än att göra en "ren" installation, mao inga inställningar, program, dokument osv. blir kvar. Vista skapar dock en mapp "old os" (eller var det "old windows") där alla gamla dokument osv sparas, men inställningarna för MCE försvinner nog för alltid.

  5. råkade ut för det där ganska ofta med xp, det brukar fungera om du högerklickar på språkfältet och väljer inställningar/språkfältet och bockar ur "visa på skrivbordet"

  6. Äntligen verkar min beställning gått igenom i varje fall  :)

    "Beställningsstatus  : Beställningen godkänd

    Utskeppningsdatum : Okänd. Kontrollera igen om 12 veckor.

    Transportör : Standard"

    Fick även ett mail, där detta bekräftades, och att det ska komma ett nytt mail när det skeppas.

    Bara att vänta igen...

×
×
  • Skapa nytt...