Bridge

Medlem
 • Innehållsantal

  25
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Bridge

 • Rank

Kontaktmetoder

 • ICQ
  0
 • Yahoo
  covbg@yahoo.se

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Varberg
 1. Om jag uppgraderar min Windows 8 pro till Windows 8.1 genom nedladdning från Windows uppgradering, hur gör jag senare om jag skulle behöva ominstallera eller flytta Windows till en ny dator. Måste jag då först installera Win 8 från min CD för att därefter ladda hem Win 8.1 Fråga 2: Finns ingen tidsgräns för hur länge Win 8.1 är tillgänglig gratis?
 2. Bridge

  WLMail

  Hej. Har Internet och e-post hos bredband2 och använder WLM. Servrarna för e-post pop3 och smtp.bredband2 är väl operatörens ansvar. De hävdar att de inte har support på WLM men nu handlar det om servrarna. Emellanåt går det inte att sända mail men väl ta emot mail.
 3. Går det att slippa lösenord för att komma åt delade filer i min Win8 dator från XP datorn. Då jag tidigare hade Win7 kunde jag kommunicera mellan datorerna utan lösenord. M.a.o. går det att stänga av lösenordskravet i Win8 pro?
 4. Bridge

  Sök i Win 8

  Var finns fuktionen Sök i datorn i Windows 8?
 5. Genom att flytta om SATA kablarna mellan uttagen på moderkortet har jag nu båge CD läsaren och Win7 disken tillgängliga i Win8 och kommer åt allt i Win7 härifrån. Toppen! Börjar så smått gilla Win8, allt går snabbare än i Win7. Bara man kunde bli av med Metro, men det går ju ganska lätt att hoppa ur det.
 6. Jag installerade om Win8 och fick en av två DVD att fungera där om jag har C disken med Win7 bortkopplad. Kör jag med den inkopplad fungerar inte DVD i Win8. Kan detta bero på att jag hade C disken bortkopplad då jag installerade Win8? Ljudet ordnade sig genom att manuellt leta upp och tanka hem driver till ljudkortet.
 7. Någon avstängning av ljud handlar det inte om. Jag kör Win7 resp. Win8 på varsin hårddisk i datorn i dual boot. I Win7 fungerar allt normalt men i Win8 fungerar inte ljudet och DVD läsarna syns inte i "Den här datorn". Då jag en gång i tiden tog hem Win7 RC, som jag för övrigt körde i nära ett år, fungerade allt perfekt och Vistan förpassades till skamvrån. Är det så att Win8 saknar drivrutiner?
 8. Hej! Jag testar Win 8 Consumer men vet någon här hur jag får ljud och även DVD läsaren att fungera. Tacksam för tips.
 9. Uppdatera din status

 10. Hej! Hoppas någon kan ge en utförlig förklaring på följande frågor. Om minnesstödet på ett moderkort anges så här: 2133(O.C.)/2000(O.C.)/1800(O.C.)/1600/1333/1066MHz. Betyder OC att moderkortet måste överklockas för de högre frkvenserna men inte nödvändigtvis processorn? Innebär minnesstödet: 1866/1800/1600/1333/1066MHz att alla minnesfrekvenser stöds utan någon åtgärd? Tack på förhand.
 11. Tack för tipset! Detta program funkade ju utmärkt.
 12. I Alltomwindows skriver Stenis om Uniblue DriverScanner 2011 v3.0.1.0 - Demo att det bara är att ladda hem den och hur bra den fungerar. Jag har tagit hem programmet och scannat datorn men för att göra något därutöver måste man köpa programmet, vilket inte framgår av artikeln i Alltomwindows. Har jag gjort något fel?
 13. Bridge

  Skrivbord

  Tack alla för tipsen
 14. Bridge

  Skrivbord

  Läste nedanstående i alltomwindows Har du varit med om att genvägar, visserligen brutna och icke fungerande sådana, försvinner från skrivbordet i Windows 7? Detta beror på en schemalagd uppgift som med jämna mellanrum körs och rensar bort trasiga genvägar. När den hittar fler än fyra trasiga genvägar tar Windows automatiskt bort alla dessa, som i ett led att underlätta vår vardag med Windows 7. I mitt Windows 7 försvinner emellanåt fullt fungerande genvägar som jag själv lagt till. Kan man på något sätt få Windows att sluta med detta oskick?