Gå till innehåll

Illsley

Medlem
  • Innehållsantal

    20
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Illsley

  1. Finns massvis

    Kolla här --> http://dream.wincustomize.com

    EDIT: så fick jag sammalagt sju stycken dreams från microsoftupdate vill jag minnas på tjejens dator.

    På två updates efter huvudupdaten[Dreamscene som innehöll en].

    Sitter på min egna Äggspeburk nu så jag kan inte kontrolllova detta.

    Hmm filformatet är .Dream, man behöver ett prog för att DreamScene ska läsa dessa? Kunde de inte bara gjort dem i mpg eller wmv... (de är inte bara omdöpta)..

  2. Det är helt klart ganska trevligt att han en liten film som wallpaper. Men har ni oxo märkt att cpun är betydligt mer belastad i idle med än utan Dreamscene..

    Om vi säger att cpun ligger på 0-4% i idleläge utan DS så ligger den på typ 15-20 med dreamscene igång. Iaf på någon av kärnorna.

  3. Tjenna,

    Har en Asus VX2s med ett 8600m gt 512 mb kort, blev lite besviken när jag nu i efterhand har fått lära mig att 512 mb versionen bara kör med GDDR2 minnen istället för GDDR3 som 256 mb versionen. Går det att byta ett grafikkort i en bärbar?  :'(

    (Kanske byta till en 8800 när de kommer...)

  4. Tjenna

    Själv har jag en 32 bit maskin med 32 bit Vista så jag har inga problem egentligen. Men så köpte min polare en ny laptop med Core 2 Duo cpu, och den stöder ju 64 bit (ny Acer). Så nu undrar jag om han har ett 32 eller 64 bit Vista...hur ser man det enklast? Och kan jag ändå installera massa 32 bit program trots att han kör 64 bit Vista? Tänkte mest på Office, Codecs osv.

  5. Ah, tack för snabbt svar!

    Du sitter också på en Dell eller? Jag e lite sur för jag kan inte installera Nvidias senaste (RC2) drivisar heller. När jag kör igång den så säger den bara att det inte finns nån kompatibel hårdvara!  >:( Ungefär som att jag måste vänta på att Dell ska orka göra sin "egna" lilla Nvidia drivrutin.

  6. Tjenna,

    Jag har en Dell M65 med Nvidia Quadro FX350 gpu. GPUn används ju som bekant när man använder Aero gränssnittet, det e ju den som jobbar då. Men efter ett tag så verkar det som om GPUn går ner i idle-mode så när man rör nåt fönster så hackar det eftersom GPUn unte hjälper till. Sen efter nån eller några sekunder vaknar GPUn till och då går allt mjukt igen. Nu är frågan varför GPUn sätter sig i idle? Jag har inte hittat nån inställning i Bios, jag antar att det är drivrutinerna.

    Nån som stött på detta problem tidigare?

×
×
  • Skapa nytt...