Gå till innehåll

Rappe

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Rappe's Achievements

(1/8)

  1. Tja jag har en AMD 64 Dualcore 4200+ 2gb DDR minne, 1st 200GB 2st 120GB, ATI X1900XT.... Så ja jag antar att det ska räcka till =) Har haft det installerat innan men skulle lägga in det på en bättre begagnad disk som jag köpte igår å det e på den disken jag får felet.
  2. Får detta meddelandet när jag ska välja vilken disk jag vill installera vista på. "This computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu." Har varit inne i bios å kollat och den visar disken där som de övriga, ser inget annorlunda.... nån som vet vad jag ska göra?
  3. Japp det hjälpte att få bort Vista alternativen i Boot managern, nu ska jag bara se om jag kan installera igen =)
  4. la in vista för ett par dagar sedan på en partition som jag skapade på en av mina diskar, köpte sen en ny hdd som jag tänkte använda bara för vista så jag formaterade partitonen som som jag tidigare skapat och började installationen på den nya disken, men här uppstod det problem, när den kopierat alla filer till hddn och omstart krävdes så kommer jag inte längre än till Bootmanagern där jag nu har 2 Vista att välja mellan samt då mitt XP, klickar jag på ett av vista alternativen så får jag följande text "Windows faild to start. A recent hardware or software change might be the cause" "File: windowssystem32winload.exe" Vad ska jag göra har testat formatera flera gånger samt provat att installera igen vilket bara resulterar i fler vista alternativ i bootmanagern med samma felmeddelanden. Hur får jag bort alla alternativen och lyckas med att få in vista igen?
×
×
  • Skapa nytt...