Gå till innehåll

malajo

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

malajo's Achievements

(1/8)

  1. Mmmm...jag hittade det och det lösta alltihopa
  2. Vad är UAC??? Är det den där jobbiga grejen som frågar om man verkligen vill köra detta programmet stup i kvarten??? Alltså så fort nått ska installeras? I så fall ska jag oxå stänga av den.
  3. Googlade lite efter mitt problem nu och det verkar iinte som att jag är ensam om detta. Hittade den här sidan i alla fall: http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=810881 Verkar ju vara lösningen för mig, eller? Frågan är bara om detta funkar i Vista oxå, svaret jag hittade gäller ju Win XP SP2. Så nu undrar jag om nån vet var jag ska leta efter "Använd förenklad fildelning" i Vista???
  4. Funkar inte att ändra ägarskap. Får bara "Acess denied" när jag ska verkställa. Nån annan idé???
  5. Installerad Vista igår och det var ju inga som helst problem. Gjorde en helt ny installation, alltså ingen uppgradering. Men efter att jag startat datorn så får jag bara "Acess Denied" på en av mina partitioner. Kan alltså inte komma åt mina filer som finns där. Jag har 6st olika partitioner och det är bara så här på en av dom. Har en hel del ganska viktiga filer där så jag skulle vilja lösa detta på något vis. Någon som vet vad jag gjort för fel? Undrar oxå om nån vet hur jag ändrar så att fil-ändelsen syns på mina filer? Jag vill alltså att det ska stå ".jpg" och ".exe" och så vidare. Och så undrar jag hur jag visar dolda filer??
×
×
  • Skapa nytt...