Gå till innehåll

grab

Medlem
  • Innehållsantal

    114
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av grab

  1. Nej, på bilden ser Conduit inte ut att vara installerat, utan det tycks vara ett erbjudande om att installera det. Inte helt ovanligt att det erbjudandet dyker upp i samband med installation av något annat program. Om du avböjer (Decline) skall förhoppningsvis inget oönskat finnas i din dator. Det skadar dock inte att söka med tidigare föreslagna program.

    Tack!!  :)

  2. Hej grab!

     

    Frågan du ställer är nästan omöjlig att svara på och det finns lika många åsikter om enskilda grafikkort som det finns modeller på marknaden.

     

    Några motfrågor till dig kanske ger en hint om vad du är ute efter:

     

    Vad använder du din dator till eller kanske en bättre fråga, vad förväntar du dig att din dator skall kunna prestera efter en uppgradering av grafikkortet?

     

    Hur mycket är du villig att spendera på en uppgradering?

     

    En följdfråga blir också, vad har du för nätaggregat? Möjligt att det du har nu inte är tillräckligt för ett mer krävande kort.

     

    Jo precis, har bekymmer om  nätaggregat om den klarar av någon uppgaradering på 305W väldigt dåligt kanske att uppgradera något av grejer.

  3. Hej!

    Vill ha råd och tips nämligen har en Dell 5150 som vill uppgradera och köpa ett nytt grafikkort. Detta har jag nu:

    post-5117-0-63018300-1353733128_thumb.pn vill byta till:post-5117-0-92536000-1353733211_thumb.pn är dem kompatibla med varandra? Om inget annat vill ha tips. Tack !

  4. Moderkort

    Tillverkare Dell Inc.

    Modell 0HJ054 (Microprocessor)

    Chipset Leverantör Intel

    Chipset Modell i945P/PL/G/GZ

    Chipset Version A2

    Soutbridge Leverantör Intel

    Southbridge Modell 82801GB (ICH7/R)

    Southbridge Revision A1

    BIOS

    Märke Dell Inc.

    Version A07

    Datum 01/08/2007

    Hur och vart kopplar man mellan Moderkort och Grafikkort finns det någon bild? Detta är min moderkort.

    Varken Grafikkort eller Moderkort har inte sådana utstick, så det blir svårt att koppla ihop det.

    Ljud fungerar utmärkt i själva data det är bara att jag inte får något ljud ner jag kopplar data till TV.

  5. Hej! Har köpt en ny TV Philips 46 PFL5527T som kopplar till min stationera dator med HDMI 4.1 kabel. Funkar allt utom ljud. Får ej ljud i TV. Har Win7. Inte ljud heller på Usb inspelade filmer. Det är något med ljudkort kanske.

    Grafik kort: 1024MB GeForce 9500 GT (ASUStek Computer Inc)

    Ljud: High Definition Audio Device.

  6. Hej Försökte göra en reparation av min win7 system genom eMachines Recovery Managment så efteråt kom upp ”Tjänster stratas” och pågick hela natten orkar inte vänta och startade om data nu blev det fel och det kommer upp: Datorn har oväntat startas om eller så har oväntat fel uppstått. Det går inte att forsetta installera Windows. Om du vill installera Windows ska du starta om datorn genom att klicka på OK och därefter starta om installationen. Jag klickar på OK data startas om men dyker upp samma meddelande igen. Hur ska jag starta installationen på nytt? Dator er en bärbar eMachines G525.

  7. king.com stöder inte IE 64-bit. :blink: (Däremot stöds Opera 64-bit i W7.) Du kan använda IE 32-bit på king.com.

    Hej! Jag har bägge installerade och öppnade med Explorer 32 bit funkar utmärkt på en gång stort TACK!!

    :D

  8. Om du använder IE 64-bit skall du också använda Flash Player 64-bit. Direktlänk: http://fpdownload.ma...ive_x_64bit.exe

    Flash Player 32-bit behöver du inte ha installerad. Om det är något fel på din nuvarande installation, kan du använda detta avinstallationsprogram innan du installerar Flash Player: http://download.macr...layer_64bit.exe

    Internet Explorer skall vara stängd under installation och avinstallation av Flash Player.

    Hej har formaterat hårddisken och fick allt i ordning men ner jag skulle ut på MSN-s sida för att spela spel fick jag svar:

    King.com kräver Internet Explorer 7.0 eller nyare fast jag har Explorer 9 och alla uppdateringar. Kan någon hjälpa

  9. Hej!

    Jag kör Win7 64 Internet Explorer 9 64 men problemet får jag med Adobe Flash Player kan inte spela videoklipp på internet. Det säger att jag ska hämta uppdatera Flash Player men då gör jag det framgångsrik men det funkar inte. Tar jag bort Explorer9 och kör med 8 fungerar utmärkt. Googlat hittar inte riktiga svar. Kan ta bort och installera Adobe flash player och Explorer9 utan problem men det funkar inte med Explorer9. Har inte haft några problem i ett år. Snälla kan någon hjälpa. Tack

  10. Antar att du har kryssat för "Inaktivera felsökning av skript" i "Avancerat-Fliken",

    och testat med "Återställ standardinställningar för Internet Explorer" ?

    Provat att köra utan tillägg ?

    Ev. av- och ominstallerat IE9 ?

    Samma fel med en annan webbläsare ?

    Ända har inte provat med annan webbläsare men har ominstallerat IE9 och kryssat på alla sätt, återställt standarinställningar scannat efter skräp NEJ,,ingeting hjälper...

  11. Hej!

    Varje gång öppnar jag startsida då ploppar upp jobbiga Scriptfel. Har gåt in Internetalternativ- Avancerat ändrat där men det hjälper inte. Vad kan man göra? Kör internet explorer 9. Win7. Mvh.

×
×
  • Skapa nytt...