Gå till innehåll

Griffox

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • MSN
    Jani_Haataja@Hotmail.com
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Svergie

Griffox's Achievements

(1/8)

  1. lltf jag har ju NY formterad datorn och den gör så endå! Malou Jag har testat pirat xp och laglig xp, ingen av det funkar.
  2. Har testat orginal Xp med ... Men bli samma sak. Sen har jag testat bara med Xp med. Blir samma sak. Men ska testa så inte minnen är lösa..
  3. Det är ju självklart jag har drivrutiner till moderkort osv... Sen har jag ju program med. Men har rensat allt från autostart..
  4. Har haft nu ett problem väldigt länge. När jag ska starta datorn så kommer den till "Windows Xp Home Edition" sen den dära lilla laddning saken som är blå. Där kan den ta flera minuter på sig innan den kommer in i Windows. Ibland så kommer den inte alls in i windows, men jag kommer in i felsäkertläge. Men det det är ingen fel i windows.. Sen har jag testat bra många gånger att komma in men jag gör ej det, så då måste jag formatera om datorn, sen funkar det. Har kollat så att det inte är nån glapp i sladdarna men det är det ej. Har ochså testa Windows Xp Homde Edition Sp1 och S2, och Windows Xp Professional SP2. Men det är samma problem på alla dom. Har: AMD 3700+ XFX GeForce 6800+ 259mb 1024Mb i ram minne Msi k8n neo-f 450W i Nätaggregat. Hoppas nån kan hjälpa mig med detta störande problemet.
  5. När jag ska bränna ut flera filmer efter varandra så går det inte. Bränner ut en film hur bra som helst, sen när jag ska bränna ut en till film så blire nåt fel. Här har ni bild --> http://img386.imageshack.us/img386/405/felxf5.png Min DVD brännare heter såhära: Sony DVD-brännare DWQ3OAB2 IDE OEM. Har testa dessa program: Alcohol 120% Nero 6 och 7 DVD Decrypter Men det blir samma fel av dom programen. DVD Decrypter.
  6. Hej! Hur kan man lägga till program till en Windows Xp skiva som? Har nu gjort en "Slipstreama säkerhetsuppdateringar och hotfixar". Och nu vill jag lägga till några program på skivan. Eller finns det någon guide på svenska hur man gör det som? Och hur ändrar man med menyn i Windows Xp skiva. Ni vet den dära blåa menyn som ploppar fram när man stoppar in Xp skivan. Hoppas nån kan hjälpa mig.
  7. Okej, Men jag kan inte ladda ner Media Player 11 där. Just nu kör jag med pirat skiva. Så jag har inte nån giltig nyckel. :/
  8. Ok. Hoppas det kommer nån guide i framtiden då. Men nu värkar uppdateringar fixsa sig, det var Media Player 10 som var nåt fel på, så jag tog bort alla fem uppdateringarna på Media Player. Men kan jag lägga till dom manuel på nåt sätt? Men när man ska lägga till drivrutinerna, då lägger jag till mina, fast då hittar den inte Realtek .ini filen och inte heller MSI K8N Neo4-f .ini filen... Fast jag kan lägga till alla mappar och det.. Om jag lägger till mapparna, kan det då bli någon fel?
  9. Okej, Har ingen gammal datorn, den är ungeför 1år nu.. Ska testa ta lite itaget, men sen en fråga till Stenis. HUr lägger man till program i sin Xp skiva? Finns det nån guide här på sidan eller? SKulle vara bra om det fanns.
  10. Hej! När jag gjorde guiden på "Slipstreama säkerhetsuppdateringar och hotfixar" här på sidan. När jag skulle lägga till uppdateringarna och köra nästa där, då väntade jag ungeför i 4-5timmar, men den vart aldrig klar. kan det ta sån tid att, det ståg ju att det skulle ta nån några minuter, men jag tänkte alldrig på 4-5timmar.. :/ Så vad kan problemet vara? Kan man göra det på nåt annat sätt?
×
×
  • Skapa nytt...