Gå till innehåll

PelleP

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

PelleP's Achievements

(1/8)

  1. Tackar, nu är en skarp version av Vista Business installerad och klar. Fasen va nice. Nu är det bara att börja läsa på om gadgets och hur man utvecklar egna. Tack för hjälpen.
  2. Grymt, tack. En fråga till bara, hur mkt disk måste/borde jag avsätta till Vista-partitionen?. Har som sagt tot 60 Gb varav ca 30 är använd idag. Kan nog i och för sig flytta en del grejer så att jag använder 20 och har 10 ledigt på min gamla Home Partition. Om allt funkar som jag tänkt tar jag på sikt bort gamla Home-partitionen.
  3. Jag har fått Microsoft Windows Vista Upgrade Business och behöver installera den på en Windows Home Edition-burk. Versionen jag fått av Vista är en engelsk version och Home-versionen på burken är svensk. Då kör det ihop sig direkt då det är en upgrade. Den klagar på fel språk. Fick tipset att skapa en till partition för Vista vilket ju lät som en bra idé. Är en bärbar burk å jag har ungefär 30 Gb ledigt på C:. Läst mig till hur man skapar en ny partion från "oallokerat utrymme". När jag kollar i diskhanteraren verkar det som jag inte har något sk oallokerat utrymme utan endast ledigt utrymme. Finns det något jag kan göra för att avsätta delar av c.disken för att skapa en Vista partition eller har någon något annat kreativt förslag för hur jag kan komma vidare? Tack
×
×
  • Skapa nytt...