Gå till innehåll

Walak

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Walak

  1. Det som är mysko är ju att jag hade provat att göra ett tptest men sen så tröttnade jag på alla hp program som var installerade så jag gjorde en ny ren installation och då gjorde jag ett nytt tptest och då var det samma som första gången och skulle det vara något fel ifrån början så tycker man väll att felet borde ha fixats när jag gjorde en ny installation.
  2. Hej jag köpte en ny bärbar dator som heter hp pavilion 1224eo och i den var det ett nätverkskort som heter atheros AR9285 802,11 b/g och när jag gjorde tptest så fick jag ca 15mbits/s nedström(har provat vid flera tillfällen) och nu kommer det som är mysko jag har win 7 32bit och för 2 dagar sen så släppte win uppdate nya driv till närverkskortet men då var namnet på filen atheros AR9285 802,11 b/g/n och då tänkte jag att det är väll en ny driv till alla datorer för mitt nätverkskort stöder ju inte /n men nu när jag gjorde ett nytt tptest så fick jag 47mbits/s i nedström. Och då undrar jag varför det inte var det ifrån början när jag köpte datorn det är ju väldigt mysko att dom säljer en dator som klarar det men inte med dom driv som är installerade.
  3. det du pratar om vet jag inte hur man kolla in min router jag fick förslaget om att köpa denna router vad tycker ni om den kommer den att klara av det jag har http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=492607
  4. Japp den har 4 fortar men alla datorer gå trådlöst och skrivare utan det är bara nas disken och popcorn a-110 som är ansluten via kabel till routern
  5. jag har hittat det och jag har provat att ändra men det är fortfarande samma fel
  6. Hej jag har en router som heter netgear wpn824 v2 och jag tror att det är problem med den men jag vet ej så därför behöver jag hjälp. och routern har den senaste uppgraderingen. det jag har inkopplat till den är detta 4st bärbara datorer trådlöst 1st skrivare trådlöst 1st nas disk ansluten med kabel 1st ¨Popcorn Hour A-110 ansluten med kabel och nu till problemet och det handlar bara om dom bärbara det är så att dom tappar anslutningen till routern i stort sett flera gånger om dagen men det är olika datorer och inte samma hela tiden och när det händer så måste jag starta om routern så är problemet löst så min fråga kan det vara routern eller kan det vara något annat På 3 datorer är det win vista och på en win 7 om det nu skulle vara routern kan ni ge förslag på vilken routern som passar för mitt ändamål.
  7. Hej idag så fick jag mitt Transcend JetFlash V30 2GB Kan man kolla om vekligen windows använder usb-minnet?
  8. ok tackar för svaret men klarar dessa minnen som jag klistrade in att användas som readyboots minnen??
  9. Hej jag har vista 64bir men jag har bara 1,5gig ram så jag undrar om jag får lite mer fart i burken om jag skaffar ett usb-minne på 1 eller 2 eller 4gig isåfall vilken ska jag köpa Transcend JetFlash V30 1GB Transcend JetFlash V30 2GB Transcend JetFlash V30 4GB
  10. Hej behöver lite hjälp med vista 1.Hur tar man bort clear-type?. 2 Jag har läst att i vista kan man använda sitt usb minne som extra minne hur ställer man in det? 3.Nu när jag inte kan synca min mobil men outlock via sonyericssons programvara finns det någott annat prog? 4.Sökfönstret i ie7 typ google hur får jag så att den söker på den svenska google för nu är det google.co.uk 5.Flera frågor kommer ??? ??? ???
  11. Hej jag undra om det går att ställa in att få mindre ikoner på skrivbordet? Nu har jag upp lösning 1280*1024 men ikonerna är fortfarande stora.
  12. Hej jag har denna dator AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 1,50 GB of RAM Nvidia Geforce 7800gtx 500gb hd och när jag kör Windows Vista Upgrade Advisor så får jag denna test Based on our scan of your system, Windows Vista Home Basic appears to be the best edition for you. For information about other editions, click the edition names in the left pane. så jag undrar är min dator så dålig att jag bara kan köra Windows Vista Home Basic??? Jag som trodde att jag hadde en bra dator.
×
×
  • Skapa nytt...