Gå till innehåll

Fanta

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Fanta's Achievements

(1/8)

  1. Fanta

    datorn seg

    Ok tråkigt att vara student och inte ha råd med sånt :'( får väl ringa mamma och be om nåt bidrag ;D
  2. Fanta

    datorn seg

    512... Den blir så seg att jag inte kan göra nåt... alltså jag kan inte klicka på nåt öppna nån mapp IE kan inte ens starta om den utan att trycka på restart knappen hmm att hddn är full tror jag inte då jag formaterade om den ju och den fortsatte med segandet.
  3. Fanta

    datorn seg

    tjae du 1½ år kan inte vara så gammalt > och garantin gäller inte heller... Vi kan väl börja om från början istället... Jag köpte ett nytt ljudkort 5.1 nightingale vad den nu heter... fick problem med datorn redan då med bluescreens osv. men jag uppdaterade drivrutinerna för den och allt funkade som det skulle. därefter började datorn låta väldigt mycket googlade vad det kunde vara och det stod att hårddisken började gå sönder. blev rädd och köpte en ny hdd men dator lät lika mycket. när datorn började låta så blev den även seg. därefter gjorde jag formateringen av datorn. Fortfarande samma problem. Sen märkte jag att oanvända diskenheten skapade ljudet så jag kopplade ur den och nu låter den inget alls men som sagt blir den seg efter 7-8 timmar... hoppas det gick att förstå
  4. Fanta

    datorn seg

    Hej ledsen om det redan fanns en tråd om detta har försökt googlat runt överallt men inte hittat... I oktober/november började jag få problem med min dator, när jag satte på datorn funkade allt som vanligt men när den hade varit på 7-8 timmar så blev den seg och det gick inte att kolla cpun etc så jag fick starta om den med knappen... virus/spyware etc kan det inte vara för jag tröttnade på det problemet och tog bort allt som fanns på datorn installerade om hela windows men jag har fortfarande samma problem.
×
×
  • Skapa nytt...