Gå till innehåll

Chij

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Stockholm

Chij's Achievements

(1/8)

  1. Tack! Det fanns en lösning där. Verkar som att bildskärmens färgprofil stökade till det. Citerat från sc: Klicka på Kontrollpanelen - Ändra bildskärmsupplösning - Avancerade inställningar - Färghantering. Där finns en färgprofil för bildskärmen som jag bara tog bort, efter det funger allting perfekt Tack för hänvisningen.
  2. Att det inte är fler än oss som har problemet tyder ju nästan på att det är ett ganska litet problem, förmodligen relaterat till den hårdvaran vi kör. Jag har dock väldigt svårt för att tro att någonting i driversen kan påverka endast photogallery preview funktionen och lämna allt annat orört. Ingen som har några tips på vad man ska kunna göra? Alltid kul att kunna ha snabb åtkomst till bilderna och slippa öppna allt i Photoshop / paint.
  3. Chij

    bugg eller??

    Fungerar perfekt här också, tror inte det är en Vista-bugg, troligtvis nån konflikt i mjukvaran som beror på övrig icke-vistaoptimerad kod.
  4. Jag har exakt samma problem, öppnar jag vilken bild som helst rakt av i fotogallery preview så blir de gulaktiga/orangetonade. Öppnar jag samma bilder i något annat program som helst så ser de helt normala ut. Hade inte det problemet i någon tidigare Vista-beta, utan endast i min nuvarande Home Premium edition.
×
×
  • Skapa nytt...