Gå till innehåll

trollett

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

trollett's Achievements

(1/8)

  1. Det var synd. Jag får ju upp den så som den bifogade bilden visar och jag kan titta i mapparna med bilder, podcasts osv med hjälp av programmet som länkats tidigare. Då tycker jag att jag borde kunna få upp alternativ för importering etc. Det enda jag vill åt är att kunna importera bilderna med hjälp av ett visst program som syns i Autoplay-rutan. Ganska frustrerande.
  2. Jag får bara fram min iPhone när jag tittar i kontrollpanelen under enheter. Trots att jag har Lumian ikopplad så syns den inte till.
  3. Det var den länken jag försökte ladda ner ifrån flera gånger, och nu har jag äntligen lyckats. Till mitt förtret ser jag dock att det inte blir samma "Spela upp automatiskt"-ruta som jag är ute efter. Kan man få upp den på något sätt när telefonen kommer upp som en mobil enhet?
  4. Ber om ursäkt, det är jag som är dum i huvudet. Jag trodde det var ett program som jag installerar på datorn. Det är inte just funktionen att bläddra i telefonen jag är ute efter, utan bara möjligheten att importera bilder/filmer från telefonen utan att använda Zune. Tack för hjälpen Manneman!
  5. Det var det programmet även jag hittade. Har du lyckats ladda ner det? Jag kommer inte till själva programmet, bara olika "reklam"-sidor. Jag uttryckte mig otydligt märkte jag, men det är samma funktion som det där programmet ska göra som jag är ute efter.
  6. Någon som vet något bra sätt att göra sin WP7.5-telefon(Lumia 800) till en enhet man kan utforska? Vill kunna få upp "Spela upp automatiskt"-rutan när jag har den ikopplad helt enkelt. Hittade något program som skulle lösa det, men jag kunde inte ladda ner det pga att det kom upp massa reklam och skit, verkar inte speciellt tillförlitligt.
  7. Jag har ett hotmail.se-konto för att ha en adress med mitt namn som ser lite snyggare ut än vad jag kan få på gmail. Jag har kopplat det via POP3 så att gmail en gång i timmen kollar om det finns nya mail i hotmail och hämtar det om det finns. Problemet är att den bara kollar en gång i timmen, och när den väl kollar så tar det så lång tid för den att hitta och hämta mailen. Finns det bättre sätt att "koppla ihop" kontona så att mailen som skickas till hotmail-kontot kommer direkt till gmail-kontot? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...