Gå till innehåll

Heptagonal

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Heptagonal

  1. Windows gillar verkligen inte att man ändrar på dess filer :/ Vet inte hur jag ska göra; vad jag än gör fortsätter den bara att klaga på att desktop.ini inte får ändras.
  2. Landsfiskalen: Jag är nästan färdig; fick något problem med att Windows klagar på att jag ändrar på operativssystemsfiler, men det fixar jag immorn. Förhoppningsvis Olivermannen: Det där var en riktigt märklig idé. Som GhostDog sa, det verkar en aning onödigt att göra det. Det kommer inte ha någon inverkan alls på Telia.
  3. Hejsan! Känner mig lite uttråkad, så jag har bestämt mig för att göra program åt folk. Om det bara är ett litet program gör jag det gärna gratis, men för större grejer vill jag helst ha en liten kompensation Jag kan en rad olika programmeringsspråk; allt från C++ till Basic, och jag kommer att använda det som verkar lämpligast. Jag tar emot alla förfrågningar mellan himmel och jord, inom vissa rimliga gränser så klart. Om det önskas programmerar/designar jag även hemsidor, med korrekt XHTML/CSS så klart. Skicka mig ett meddelande eller posta i den här tråden om du är intresserad av något
  4. Ja! Tack så jättemycket, nu funkar det
  5. Nej, tyvärr. Som sagt är det inte bara Firefox.
  6. Ja. Detta händer med alla min program, inte bara Firefox.
  7. Hej! Nyligen har jag fått ett litet problem, som har blivit extremt irriterande. När jag maximerar fönster blir de för höga; de går från toppen till längst ner på skärmen under programraden. Då kan man inte se statusfältet. Två bilder som illustrerar problemet: Maximerat fönster - Man kan inte se statusraden Vanligt fönster - Raden är synlig Finns det något sätt att lösa problemet på?
×
×
  • Skapa nytt...