Gå till innehåll

ceogar

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

ceogar's Achievements

(1/8)

  1. fortfarande inte lyckarts lösa detta, nån som har något tips?
  2. japp testat och avaktivera har f-secure och har stängt av det helt.
  3. Hejsan allihopa! Jag har ett 6800 gt Ultra pci-express point of view och ajag har problem med min fläkt i vista. Jag kan via kontrollpanelen kontrollera värmenivån på mitt grafikkort (och det står i "hjälp" på senaste forceware att det ska gå). Fläkten går på ca 70-80% hela tiden och innan gjorde dne bara det i spel och dylikt. Förut kunde jag använda rivatuner för att kontrollera detta men det programmet funkar inte än för vista riktigt, nån som vet bot på detta?
  4. hmm nope, vanliga 32 x86
  5. Har du valt "Inaktivera krav på signering av drivrutin" i de Avancerade startalternativen? Det är ett måste för att osignerade applikationer skall kunna köras i x64. Du trycker F8 när du ser Windows Starthanterare för att komma till Avancerade startalternativ. Obs! Du måste göra detta varje gång du startar datorn. hmm det funkade för mig
  6. nej det är bara en vista och de andra datorerna är windows xp och de kommer jag åt helt utan problem.
  7. Bytte till vista för ett litet tag sen men när jag försöker dela ut någonting så gör jag som i windows xp. Jag har ställt in så att lösenord ska behövas men när jag försöker kopiera den fil som jag har delat ut så säger den "nekad åtkomst" kan inte hitta några fler inställningar än de jag redan genomfört. Har inaktiverat både windos och f-secure brandväggen.
  8. i speedfan så måste du ställa in vilken temp som ska visas och desutom vad har du för proccesor?
×
×
  • Skapa nytt...