Gå till innehåll

Lillstenis

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Lillstenis

  1. Tjing, en kompis hittade en Samsung HM250JI som han använde till sin Mac förut. När han sätter i den i sin XP dator nu så finns den i enhetshanteraren men inte i diskhantering och går inte att öppna. Vad kan problemet vara?

  2. Det verkar jo skumt faktisk, om din installation fungerade innan och inget nytt HW har stoppats in, kanske du får plocka bort allt det går och starta upp med bara basishardware och efterhand koppla på dina olika perifera grejer.

    Det kan vara fel på DVD, någon sekundärHD eller gud vet vad.

    Att få svart skärm & omstart pekar mot något hardwarefel, någon hardwarekonflikt eller liknande.

    Om du har ett Image, försök att lägga på det efter att ha sparat nya dokument & foto, då kan du se om det är ett systemrelaterat problem.

    Skulle kunna testas. Min DVD verkar funka fint då jag kan använda den, jag har bara en HD på 650GB. Saken är ju den att sakerna jag satt in är liksom 1 år gamla, man tycker ju att det borde ha hänt lite tidigare än 1 år senare.

    Edit; Om jag t.ex försöker logga in på WoW så medans den laddar spelet så svarar inte spelet och spelet blir "svart"(man kan tabba ur) men efter 1 minut, vilket är överdrivet långtid, så funkar det igen.

    Edit2; Satte i ett RAM till, (tot. 4 gb) och ~15 minuter efter det så fick jag svart skärm...Får se hur det går med 3GB.

  3. hade liknande problem när jag hade satt i lite nya grejer i en dator förut det visade sig att nätaggregatet var för klent

    tub

    Jag har ett nätagg på 650W :\ Borde väl vara tillräckligt då det funkat i ~1 år med sakerna tills nyss.

  4. Hej, jag har lite problem med datorn....skärmen blir bara svart och den restartar, ingen bsod, och sen funkar datorn fint igen. Processorn ligger på 40-45C och grafikkortet på 55-60C på spel, inget fel på RAM och nätverkskortet funkar fint. Någon idé på vad som kan orsaka detta? Hjälp vore nice!

  5. Jag byter OS på en minut, inte är det så drastiskt.

    Jag lägger i skivan och bootar om sen kör jag Puppy Linux. ;):)

    Det är väl fortfarande väldigt drastiskt, bara för att du kan byta OS på 2 sekunder så menas det inte att alla kan det.

  6. Jag skall offra en åsikt i denna tråd - till dagens "ungdomar".

    Jag är uppväxt i Sverige när datainsptionen värna om folks integritet, den var A-O..!! Idag är dom överflödiga - nästan.

    Hela ryssland var kontrollerat, bara hemskt, folk var rädda, ja dom våga inte ens tänka.

    Hela västvärlden ruska på huvudet om deras övervakande.

    Idag är det fanimej ombytta roller, vi binder ris åt egen rygg. Och allt detta går under USA's flagga, pg.a 11 sept, muslimhot, osv..

    Att säga; "jag har ändå inget dölja".. nej, inte än så länge. men var kommer det sluta?!

    kentan.

    Ser ändå inte riktigt hur detta går hand i hand med en funktion som inte har någonting med att kontrollera folket eller deras privatliv. Sluta vara så paranoid och se VAD dom kan göra i varje funktion som dom gör istället för att se vad den ska användas till.

  7. Troligen?

    Det känns tryggt å veta... :)))

    Troligen? Jag kan nog 100% säga att dom inte kommer kunna det. Det finns troligen ett par miljarder datorer ute där så exakt varför skulle dom vilja kunna browsa filerna? Ska dom anställa 1/7 av jordens befolkning åt att sitta och titta vad för filer ni sitter på? Bara för att ni sitter och whinar hur dåligt det är menas det inte att andra kan tycka det är en jätte bra idé, alltså kan ni fortfarande sitta med erat Linux eller vad ni nu kör för OS. Ni behöver inte vara så anti-allt bara för att dom kommer på en ny idé.

    Och DimensionX, säg en sak som du inte gillar. Det enda jag sett dig göra är att bara sitta och grina hit och dit om hur det påverkar DIG negativt.

  8. al6, vi är knappast dumma, eller hur? :)

    Visst vill både MS och regeringar helst av allt kontrollera vad som händer på internet. Ända sedan nätet blev till, det är ingen hemlighet alls. De som får kontroll över internet, kommer ochså att ha mer makt än någon annan. Det kan väl ingen ha missat, såvida man inte bott i en grotta de senaste 10 åren förstås.

    Det vi pratar om är INTE koden i Windows, det som vi pratar om är att man låter sig övertygas om att storföretag skall få insyn i ens privata dator.

    Vidare pratar vi om fanatiska regeringar som till varje pris vill kontrollera vad varje användare skickar och tar emot i sin dator. Som sedan kommer med dåliga ursäkter och bortförklaringar om påstådd "terrorism". Vem kollar dem? Svar, ingen.

    Så naiva är ingen av oss tror jag än att vi inser att både regeringar och storföretag vill ha kontroll på internet.

    Själv vill jag ha ett prvatliv utan att storebror eller storföretag kan följa allt jag gör.

    Kontroll, kontroll och kontroll, är vad det handlar om.

    Och såfort du laddar ner 1 kb olaglig fil kommer du att direkt åka i finkan i minst 25 år. Varför är du så rädd för ändringar? Ändringar är inte alltid dåligt och jag ser inte varför du är så rädd att "alla" ska se dina privata filer? Det enda dom gör är att utmäta hur mycket av dina "tjänster" du använder och sedan skickar en räkning. Troligen kommer dom inte kunna sitta och browsa dina filer du har på din dator för den delen heller.

×
×
  • Skapa nytt...