Gå till innehåll

meltZo

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

meltZo's Achievements

(1/8)

  1. Okej, Men det här med att smätta till på skärmen verkar skumt , och det funkade inte för den delen heller . men tack ändå . Det här med programmen , någon som vet vad dom heter ?
  2. okey. Så det finns alltså ingenting man kan göra mer än hoppas dom försvinner? För som sagt igår försvann en .. och idag är det 2 igen . Väldigt irriterande tex när man kollar på film . / Mattias .
  3. Okey.. Nu på morgonen är det åter 2 "döda" pixlar på skärmen.. :/ Jag har en I-INC AH191. Nån som har koll på hur många man får ha där?
  4. Hejsan , jag har köpt en ny 19 lcd skärm till datorn.. direkt fick jag 2 gröna prickar på skärmen och undrar vad det kan bero på ? Nu efter en liten stund så är det bara en prick kvar.. Någon som vet vad man kan göra åt det ? / MVH Mattias .
  5. Jag kan säga så mycket som så att du ska lyssna på din far
  6. okey Jag har inte alls koll , men det ska alltså gå att få tillbaka till XP? Detta är vad jag hittade : PCIVEN_10DE&DEV_03EF&SUBSYS_E02B1631&REV_A2 PCIVEN_10DE&DEV_03EF&SUBSYS_E02B1631 PCIVEN_10DE&DEV_03EF&CC_068000 PCIVEN_10DE&DEV_03EF&CC_0680 / Mattias .
  7. Vet att det har pratats om detta förut , men får inget svar.. Jag har en dator med orginal Windows Vista home premium, är det helt omöjligt att få Windows XP? har en skiva som tömmer hela datorn och installerar XP , funkar finfint tills man ska gå ut på internet.. Det går inte. Nätverkskortet indentifieras troligen inte , Nån som kan hjälpa mig ? Extremt tacksam isfl !
  8. Åhtusan , för mig måste jag starta om datorn och sedan fungerar det ett antal gånger.. Jag har NVIDIA GeForce 6100 nForce 405. Vart tror du felet ligger ?
  9. Jag har exakt samma problem , och börjat bli riktigt trött på det. Hjälper inte att installera dom senaste drivisarna, vet inte vad jag tar mig till snart, haha. Och jag vet inte hur det går till att skaffa XP igen , för jag fick vista förinstallerat på datorn jag köpte.
  10. När man sitter inne i vista kan allting bara fastna , även när man kollar på film på datorn fastnar allt . Funkar inte med ctrl+alt+delete eller någonting. Även kan musen inte fungera 1 på 5 gånger när man startar datorn. Har razer diamondback och kör med senaste drivrutierna. Mina spel fungerar heller inte med vettig upplösning, ett så gammalt spel som Nfs underground 2 laggar nåt enormt på väldigt lite upplösning, gäller dom flesta spelen. Min dator är sprillans ny. Och jag laddar hem dom senaste drivrutinerna från nvdia hela tiden. Varför alla dessa problem ? Extremt tacksam för hjälp !
×
×
  • Skapa nytt...