Gå till innehåll

rainwomen

Medlem
  • Innehållsantal

    54
  • Gick med

  • Besökte senast

Kontaktmetoder

  • MSN
    susannesipila@hotmail.com
  • ICQ
    0

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Kungälv Sweden

rainwomen's Achievements

(2/8)

  1. var precis vad jag gjorde, fast jag körde bara en reparation o nu funkar allt som det ska. även dubbelklick på mapparna.
  2. upptäckte nu en sak till. kan inte dubbelklicka på tex mina bildmappar. måste högerklicka o välja öppna hela tiden.
  3. home premium. hade svenska innan formateringen...
  4. åkte på nåt lurigt virus o kände att jag inte orkade lösa det utan formaterade om datorn med mina recoveryskivor jag gjort. nu har jag engelskt operativsystem!!! hur sjutton får jag svenskt igen?
  5. vi har ett xp med licens men inte det heller funkar att installera. varför??
  6. har ett jätteproblem. började installer om vista men installationen avbröts. oftas upptas ju installationen igen efter omstart men inte denna gång. nu kommer jag inte in i datorn. det är en sony vaio vgn-71arm. inget funkar den säger bara att installationen abröts. har inga skivor, allt ligger i datorn, va sjutton ska jag göra????
  7. har idag pratat med servicen på siba och dom rekommenderade en systemåterställning först för det kunde vara mjukvarufel. dom tyckte att jag skulle prova innan jag lämnade in den för garantin täcker inte mjukvara o då får jag en felsökningsavgift som jag slipper om vi kan utesluta mjukvaran. ska göra detta och återkommer för att tala om hur det gick.
  8. det är en hp och den blir två år nu i december.
  9. det är vista, tempen ligger mellan 48-59 som det högsta på intel o acip tror jag det var. air flow håller ca 37 och då har jag bara låtit den stå. har haft datorn igång i flera timmar utan problem men när jag nu började surfa så frös den genast och det var bara att stänga av den. har haft den uppallad och fri under vid fläkten. ska försöka starta om den och kolla i loggen, vet bara inte vad eller hur jag ska titta efter. kan det ha något att göra med att datorn är full av damm tex. kanske långsökt men jag börjar bli desperat.
  10. det enda i loggboken jag hittar med datum o klockslag är under fel. massor av såna. Service Control Manager Eventlog Provider. men eftersom dom ligger flera stycken med bara nån minut emelan vet jag inte alls vad det betyder.
  11. eftersom jag inte förstår loggboken vet jag inte hur jag får fram just den händelsen, datorn har gått i ca 15 minuter nu och tempen ligger 48-50. där vet jag ju inte heller vad som är normalt. har den uppallad för tillfället.
  12. ska testa med att palla upp den. kollade en quick scan med HD tune och det var ok. kan hårddisken vara felfri då?
  13. loggen fattar jag som sagt inget av. och det andra kan jag inte kolla, började med HD tune och CPuid men hann inte det heller för datorn frös. nu funkar den knappt 10 minuter i stöten.
  14. problemmet är att jag inget förstår av loggen:( har massor av fel och varningar där. det enklaste för mig är att formatera i så fall. avhjälper det problemet. testade med CPUID och det fattar jag heller inget av...
×
×
  • Skapa nytt...