Gå till innehåll

ArmanMoo

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

ArmanMoo's Achievements

(1/8)

  1. jag frågade en hp expert, och det visar sig att min DVD drive var sönder, tackar för all hjälp ni gav, men tyvärr funkade inte någon av dem men jaja, tackar ändå och hejs svejs!
  2. Jo, nu tror jag vet vad som är felet, men kan inte rätta till det. I den här datorn står det bara att mina spelare är DVD-RW spelare. Måste jag inte ha en CD-RW spelare för att spela CD skivor? Efter jag ändrade lite i diskhantering tror jag det har blivit så här. För förut kunde jag spela hur mycket som helst. Hur kan jag fixa detta? ???
  3. Jo den har en enhetsbeteckning. Det e så att när jag stoppar in en skiva i datan kan jag skriva till den, men inte spela upp den. Ingen ikon kommer i den här datorn på skivan och när jag dubbel klickar den så står det att jag ska stoppa in en skiva i enhet (E) jag har enhet e på den. Jag börjar tro att det har något att göra med min cd-rw spelare den själv.
  4. Jo jag har gjort en systemåterställning, funkade ej, för jag har bara återställningspunkter till 4 dagar sen och felet inträffade för cirka 2-3 veckor sen Men jag får väl la testa att fixa alcohol grejen, although har det nog inget att göra med saken längre eftersom jag editerade mestadels i disklagring och ingen ikon visas ens i den här datorn när jag stoppar i en skiva, det går att bränna till skivor, men inte att spela! ??? ???
  5. Ja, jag har repostat detta eftersom jag fick bara ett svar som inte ens funkade. Herregud, nu har jag kommit till ett tillstånd där jag inte vet vad jag ska göra. Det är så att jag använder alcohol 120% som mountar olika imagefiler på datorns disker, och jag ändrade lite si och så i diskhanteraren och nu kan jag inte mounta flera imagefiler på cd-rom 0 disken som datorn bara kan läsa av skivor på! Det går inte heller att stoppa in skivor i datorn så att den kan läsa av! Det går att sätta in skivor, men datorn läser inte av dem. När jag har uppe Den Här Datorn och dubbelklickar på en disk så står det att jag ska sätta in en skiva i datorn när jag antingen redan har gjort det eller när jag har mountat en imagefil på en av dem. Finns det något sätt att återställa alla cd-rom diskar? Snälla hjälp mig, jag måste ju kunna använda skivor med min dator!
  6. Herregud, nu har jag kommit till ett tillstånd där jag inte vet vad jag ska göra. Det är så att jag använder alcohol 120% som mountar olika imagefiler på datorns disker, och jag ändrade lite si och så i diskhanteraren och nu kan jag inte mounta flera imagefiler på cd-rom 0 disken som datorn bara kan läsa av skivor på! Det går inte heller att stoppa in skivor i datorn så att den kan läsa av! Det går att sätta in skivor, men datorn läser inte av dem. När jag har uppe Den Här Datorn och dubbelklickar på en disk så står det att jag ska sätta in en skiva i datorn när jag antingen redan har gjort det eller när jag har mountat en imagefil på en av dem. Finns det något sätt att återställa alla cd-rom diskar? Snälla hjälp mig, jag måste ju kunna använda skivor med min dator! :-[ Min mail är armanmoo@hotmail.com
×
×
  • Skapa nytt...