Gå till innehåll

Filippa

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Filippa's Achievements

(1/8)

  1. Jag har kikat i loggboken och där finns en massa varningar och ett fel. Felet inträffade igår. "Det går inte att hitta en beskrivning för händelse-ID 4001 i källan Sentinel. Den lokala datorn har eventuellt inte nödvändig registerinformation eller meddelande-DLL-filer som behövs för att visa meddelanden från en fjärrdator. Kanske kan du använda flaggan /AUXSOURCE = om du vill se den här beskrivningen. Mer information om detta finns i Hjälp- och supportcenter. Ytterligare information: 1." Jag begriper absolut ingenting! Vaddå använda flaggan? ???
  2. Det kommer upp en ruta med texten. "Det gick inte att avinstallera enheten. Enheten behövs kanske för att starta datorn" Men det finns flera saker under rubriken "Nätverkskort" Allra överst står det bara nätverkskort och högerklickar jag på den står det bara "Sök efter maskinvaruförändringar" och sen "Egenskaper" Under kommer det som står att man kan avinstallera men som inte fungerar att avinstallera. Det är ikoner (likadana) med text efter * AcctonEN1207D-TX PCI Fast Ethernet Adapter - Miniport för paketschemaläggning * Direct parallell * WAN miniport (IP) * WAN miniport (IP) Miniport för paketschemaläggning * WAN miniport (L2TP) * WAN miniport (PPPOE) * WAN miniport (PPTP) Den som det står "AcctonEN1207D-TX PCI Fast Ethernet Adapter - Miniport för paketschemaläggning".... på försökte jag avinstallera
  3. Har försökt skapa en ny internetanslutning, men får meddelandet att den redan finns och ska fungera. Jag gjorde en systemåterställning några dagar tillbaka, det fungerade inte så jag gjorde om den och valde några månader tillbaka, samma sak. Har avaktiverat och aktiverat nätverkskortet, fortfarande ingen ikon. Har också försökt att avinstallera nätverkskortet, men det går inte att avinstallera. ??? Skumt!
  4. Jag har gjort systemåterställning, men ikonen "Anslut till lokalt nätverk" saknas fortfarande.
  5. Ja, det är anslutningar förstås. :-[ Det har funnits en ikon med lokala anslutningar, men den är borta och verkar inte gå att plocka fram.
  6. Hittade nätverkskortet nu! Låg som dolt... Har högerklickat på alla underrubriker och det står att det fungerar korrekt. Men när jag går in på nätverksaktiviteter så är ikonerna borta där det står något om lokalt nätverksanslutning och konfiguration. Jag prövade med att skapa en ny anslutning, men den säger att det redan finns den anslutningen. Jisses, fattar absolut ingenting!
  7. Det finns inget! Kan det bara balla ur så där helt plötsligt? Det handlar alltså inte om den här datorn, utan om min gamla som iofs också är en Fujitsu Siemens. Den har många år på nacken, så det kanske inte är så konstigt. Vore ändå bra att få igång den om den här ger upp... Bara som reserv, men jag vill inte lägga ut så mycket på den eftersom den inte är värd en krona idag.
  8. Jag har varit där, men hittar inget! Under vilken rubrik ska det finnas? Är inte särskilt bra på den tekniska biten... :-[
  9. Öppnade min gamla dator med XP installerad och skulle koppla upp mig via Bredbandet. Det gick inte alls. "Det finns inget nätverkskort installerat" Det fungerade för någon vecka sedan och datorn har stått på samma plats. Vad kan ha hänt och hur får jag den att fungera? Försökte också fomatera hårddisken, men det gick inte heller. "Kan inte formatera den här enheten". :'( Hur gör jag? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...