andreas72

Medlem
 • Innehållsantal

  344
 • Gick med

 • Besökte senast

Om andreas72

 • Rank

 1. andreas72

  Krångel med Windows Update

  Hej! Jag har haft krångel med Windows Update båda mina datorer med Windows 7. Det är exakt det symptom som beskrivs här jag fick och när jag följde lösningen i första svaret så verkar det ha hoppat igång igen: https://answers.microsoft.com/sv-se/windows/forum/windows_7-update/windows-update-har-slutat-fungera/3dc9182f-4838-487d-bd48-c75347626703?auth=1 Dock verkar all uppdateringshistorik ha försvunnit i samband med att jag raderade mapparna i c:/Windows/SoftwareDistribution. Någon här som vet ifall detta går att återställa på något sätt från mapparna jag raderade? Eller får jag leva med att det är borta för evigt?
 2. andreas72

  Förlorat diskutrymme

  Tack för alla tips! Jag kommer att fortsätta jakten på eventuellt försvunna GB när jag åter har tillgång till datorn ifråga efter semestern. Ska försöka hitta artikeln som Cecilia nämnde som förklarar varför man inte kan göra som jag gjorde för att kontrollera hur mycket utrymme som används.
 3. andreas72

  Förlorat diskutrymme

  Var sparar indexeringen sina data? Kommer detta inte med när jag kontrollerar storleken på det sätt jag beskrev i första inlägget? Jag raderade alla återställningspunkter men tyvärr gav det inget större bidrag till diskutrymmet. Däremot var Windows/Temp ca 25 GB så jag raderade den för att frigöra lite utrymme. Vad gäller återställningspartitioner och liknande så borde väl dessa inte visas som använt utrymme på C:? Därför förstår jag fortfarande inte varför den använda utrymmet på C: som visas när man väljer egenskaper för just C: (genom att välja Start-->Dator--> högerklicka på C:-->Egenskaper) är så mycket högre än den sammanlagda storleken på alla mappar och filer som finns här.
 4. andreas72

  Förlorat diskutrymme

  Jag har ett problem med tappat utrymme på en SSD-disk på en Windows 7-dator. När man markerar alla mappar och filer som visas direkt under C: i utforskaren och tittar på "Egenskaper" så visas en sammanlagd storlek på ca 50 GB medan när man kontrollerar "Egenskaper" för hårddisken så står det att använt utrymme är hela 86 GB. Vart kan de saknade GB ha tagit vägen? Jag har valt att visa dolda filer och mappar samt skyddade operativsystemfiler när jag kontrollerade den totala storleken för alla mappar och filer.