Gå till innehåll

Cristofer88

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Cristofer88's Achievements

(1/8)

  1. Tack för svar, håller på att tanka den nu. Det är bara att bränna på skiva sen va? Problemet verkar vara att Vista inte har laddat ner uppdateringen men den tror att den har det... Sen när den rebootar så försöker den hitta uppdateringen men eftersom den inte finns så går den inte att hitta... Smart.
  2. Hittade detta, verkar vara en jävla miss av Microsoft > http://www.anguas.com/?p=47 Men detta fungerar inte för mig eftersom jag inte fick med någon vista-skiva när jag köpte datorn, Vista var förinstallerat. Kan jag kräva att få en sån från återförsäljaren?
  3. Installerade några uppdateringar igår och startade sedan om datorn. Då stog det: "uppdateringarna konfigureras". Det gick bra ända tills "3 av 3" där det står 0%. Sedan startas windows om och samma information kommer upp "uppdateringarna konfigueraras: 3 av 3, 0%". Jag lät windows hålla på så i några timmar men sen tröttnade jag och försökte komma runt det på nått sätt. Men ingenting fungerar Fungerar inte med "starta windows med senast fungerade inställningar" och fungerar inte med "felsäkert läge" heller. Har en asus laptop om det är av betydelse, hoppas ni förstod mitt problem, fråga annars om detaljer.
×
×
  • Skapa nytt...