Gå till innehåll

vidfamne

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av vidfamne

  1. LÖST: BBB har uppdaterat servrarå stationer mm mm och peppar peppar så har det funkat sedan dess. Det mobila bredbandet får jag behålla året ut UTAN att behöva betala + några månader gratis bredband som plåster på såret fick jag. Fast det tagit lång tid så tycker jag att BBB har sköt det på ett bra sätt men EN  kontakt person som hade hand om mig.

    tack BBB

  2. Nu har BBB  erkänt att dom har problem med Vista och deras servrar,,, att dom inte kunnat säga det innan  :- . Jag skulle få en viss ersättning när problemet är löst för den tid det har strulat eller så får jag byta levrantör, Men Jag är ju inte säker på om det slulle funka med någon annan heller så jag får väl vänta å se  :-[ .

  3. mmm det här med BBB. Jag har själv dom och jag har med haft 24lina och hade 6-7 på TP-test. Märkte dock att om jag inte körde messinger så fick jag 8-9 istället.

    Annars beror det ju med hur långt i från din station du bor. Jag själv bor 2,5km i från min och nu har jag 7-8 på en 8 lina från BBB. Tyvärr inte några pengar att käna på en nergradering.

  4. Jag och BBB supporten gick i genom det här med time out och hans råd var att kotakta en Vista support om inställningar i just vista. MEN vet du vad MSXML 4.0 sp2 kb936181,MSXML 4.0 sp2 kb941833 är för något,, tillhör det XP eller det tillhör Vista. Det är ju ett form av servic pack och det kan ju väl störa när jag startar upp datorn. vet du var man annars kan se alla program som går i gång när jag startar upp?

  5. Jag kan inte konstantera att det är bara det trådlösa eftersom det inte går att koppla upp via nät-kabel.(det konstiga är att det går iblan och ibland inte.

    Rotern/modemet från BBB har stått på samma plats sedan Augusti då jag köpte LG F12KKSV och det har fungerat skit bra ända till slutet på Januari-början på Februari. (både med trådlöst å kabel) Jag har kört spy program och allt men det hjälper inte.

  6. Jag köpte en bärbar LG 07-08-01 med Vista, den har fungerat utmärkt till slutet av Januari i år. Då började med att jag inte kom ut på nätet eller rättare sagt ibland gick det och i bland inte både trådlöst eller nät-kabel var det ingen skillnad. Andra datorer fungerar som är ansluta till BBB s trådlösa modem. Har pratat med dom och dom säger att allt ser normalt ut. När jag klickar på Diagnotisera och reparera kommer "Det går inte att kommunisera med premiär DNS-server 81.26.227.3 el 194.54.122.198el 194.54.122.199 el 194.54.122.200". Jag tror att det  är alltså något som stör i datorn,,,,,, men vad?

    Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken

×
×
  • Skapa nytt...