Gå till innehåll

ruter

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

ruter's Achievements

(1/8)

  1. Stort tack till dig Naturguiden , nu har jag av installerat Windows messenger och ska installera msn 8,5 när jag får tid. Hur gör man då med 8,5:an när man ska radera adresserna i inloggnings fönstret? Jag hoppas det är enklare, d.v.s. att man inte behöver av installera för att radera. 1000 tack för hjälpen.
  2. Jag har provat med kontroll panelen > användare > hantera o.s.v. jag hittade adressen, tog bort den och... adressen är kvar när jag öpnar och kollar. Naturguiden, du har rätt, det är Windows messenger, fel av mig innan m.a.o. Kan det finnas någon annan förklaring på hur man raderar i Windows messenger. Känns som man har halkat ner på ruta 1 igen.
  3. Tack för era tips, jag ska prova att gå in i kontrollpanelen, annars är det väl dags att uppgradera till 8,5:an. Men som sagt, 1000 tack.
  4. Hej Jag har en fråga angående msn, hoppas det finns någon som kan detta, jag har inte lyckats få hjälp från microsoft support, dom hänvisar mig vidare till sidor som jag inte fattar mig på iallafall. Frågan är: Hur får man bort inloggnings namnet/e-post adressen i rutan som dyker upp när man öppnar messenger? Jag har version 4.7 (4.7.3001) (jag vet, det är en gammal version) Det försvinner inte när man tar bort cookies, temp filer, lösenord mm i explorer, jag har Internet explorer 7. Om jag installerar en nyare version antar jag att namn/adress försvinner men hur tar man då bort namn/adress i den nyare versionen. Jag vill inte att det står en massa namn/adresser när man går in på messenger. Tack på förhand. Ämnet redigerat av stenis, har förtydligat ämnet/rubriken Ämnet flyttat av stenis
×
×
  • Skapa nytt...