Gå till innehåll

turbokiller

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av turbokiller

  1. För det första använd inte den hårddisken något mer, för ju mer den används desto större sannolikhet att de filer du vill rädda blir överskrivna och därmed inte går att rädda. Flytta i stället över hårddisken till en annan dator som extra hårddisk.

    Här är tre gratis filräddningsprogram som IDG har testat:

    http://www.idg.se/2.1085/1.141401

    Ibas rekommendation (återställer bara en fil gratis, men man kan se allt vad den kan återställa):

    http://www.ibas.se/ontrack-datarecovery/easyrecovery/

    Ett tips till på betalprogram:

    http://www.idg.se/2.1085/1.205239/dataaterstallning-for-den-efterkloke

    tack så mycket =)

  2. Nu är ju skadan redan skedd.... men jag är allt nyfiken på hur man kan skylla Windowsinstallationen för att det installerats på fel hårddisk? Det är väl ändå användarer som ser till att det hamnar på rätt hårddisk? Kontrollera och kontrollera igen är viktigt när man har extra hårddiskar inkopplade vid en installation.

    Tråkigt att det hänt... håller tummarna för dig att du kan rädda innehållet på din backup-hårddisk.

    Mange

    jag vet att jag valde rätt hårdisk. men det är något i datorn som blivigt fel så den har tagit backup disken istället. har ett proffs som konstaterat detta!!! ;)

  3. Tjenna

    skulle formatera om min dator till "hela" windows 7 efter att jag har kört med release candidate ett tag. formateringen och installationen gick bra tills jag kom in i windows och skulle gå in i min backuphårdisk och inser att datorn har formaterat fel disk och tagit min backup hårdisk istället för min hårdisk där jag har windows på=/..

    jag snackade men en kompis som kan en del om dator och förklara hur jag gjort vid formateringe och han sa att det är datorn som strulat till det.

    det jag undrar nu är om någon vet något bra recover program som är anpassat för windows som man kan köra för prova få tillbaka min saker som var på hårdisken?

    Mycket tacksam för svar =)

    MVH Thomas

  4. japp det är jag,

    jag har läst lite här på forumet att det finns en till som också kommer 2/3 sen så kommer tar det stopp, men han får en error kod, men jag får dock bara åtkomst nekad. sen avbryst instalationen och så resettar den allt.

    jag har provat idag igen och får upp samma medelande ???. men kan det bero på att jag kör samma kod på 2 dator ?, för den andra datan jag har som har samma kod som den jag försöker installera på, den andra gick det installera sp 3 utan problem ?

    någon som har haft samma problem som jag har var snäll å skriv  =)

×
×
  • Skapa nytt...