Gå till innehåll

FoXzor

Medlem
  • Innehållsantal

    40
  • Gick med

  • Besökte senast

FoXzor's Achievements

(2/8)

  1. Är som sagt inte så bra på det här med maskinvara eller datorer, så tänkte att jag skulle testa och starta datorn normalt igen. och när jag startat upp den är skärmen rutig som innan. Men precis när jag ska stänga av den, kommer det en bluescreen! Det troliga felet orsakars av den här filen "ati2dvag" Maskinvaran går in i en oändlig loping eller nåt, svårt att se med alla rutor..
  2. okej.. det gick att starta i felsäkert läge. men innan när datorn startar upp och det är svart bakgrund med vit text och sen när man ska välja felsäkert läge ser jag bara delar av texten och det är gröna och lila rutor överallt, så när jag väl kommit in i felsäkertläge är det väldigt svårt att kolla på skärmen pga alla rutor, man får ont i ögonen på engång. Jag har windows XP home edition grafik och moder kort vet jag faktiskt inte , eller moderkortet är asus nånting.. jag är inte så bra på sånt här neutral!!
  3. hej! jag sitter nu på min pappas dator eftersom att min för närvarande inte går att starta. eller datorn går igång, men windows har problem.. Allt började när jag satt och spelade, hela skärmen blev plöttsligt grön rutig och jag kunde inte kolla på den. sen stängdes datorn av , när jag startar den igen , är allt fortfarande rutigt och följande meddelande kommer upp: Datorn stängdes inte av korekt sen kan jag välja mellan att starta datorn i felsäkert läge eller normalt, väljer normalt , sen dör windows.. nån som vet vad jag kan göra utan att behöva instalera om allt? tacksan för hjälp! // FoXzOr
  4. åhh okej =) men verkar inte vara några nya diskar , men stod , när jag fick igång den, "ny maskinvara upptäckt" och sen när jag ställde datorn i vänte läge , blue screenade den och det stod att nån maskinvara inte var installerad.. men jag startade om den och nu verkar det funka ;D
  5. Yippie =) jag gjorde den där sök saken för hårdisken som du sa åt mig igår, den tog väldigt lång tid , sen när den var klar stod det; 4096 byte i varje allokerings enhet 40208678 allokerings enheter på disken 27514374 allokerings enheter är tillgängliga på disken sen skrev jag exit och stängde av! sen imorse startade jag datorn och gick in på återställningskonsolen , då stot det ; C:/> vilken windows installation vill du logga in på? vilket det inte gjort innan , så jag testade och starta om datorn och valde "starta windows normalt" , och det funkade , tog sjukt lång tid för windows att ladda men ändå sen har den hittat ny maskin vara , 2 diskenheter eller nåt , vet inte vad det är riktigt! men det verkar ju funka =) hur ska jag ha boot advice inställningarna? tusen tack för all hjälp , jag är otroligt tacksam! hade inte haft någon chans i världen att lösa detta annars! tack så mycket e-son! och även venom! ;D
  6. ska också lägga mig , tack så mycket! ska bara vänta tills genomsökningen och reparationen av hårdisken är klar, det kommandot du gav mig =)
  7. jag skrev som venom sade , då stod det att det inte kunde genomföras pga någonting med hårddisken :/ sen tipsade dom om commandot som du skrev , ska testa med det nu!
  8. okej , ska jag skriva det direkt efter?
  9. när jag skriver "BootCfg /rebuild" ska det vara ett mellanrum mellan bootcfg och /rebuild?
  10. okej testar venoms första alternativ..
  11. vågar jag testa nåt av venoms förslag, dom han länkade , man skulle skriva saker som kunde skada windows , för att sen kunna reparera, låter lite osäkert:/
  12. fukar inte nu heller , samma fråga kommer upp felsäkertläge felsäkertläge med nätverk felsäkertläge med commandotolk starta windows normalt senast fungerande konfiguration vilket jag än väljer ,så funkar det inte:/ kan det ha att göra med att 1st boot advice förtfarande är cdrom?
  13. du får ursäkta att jag frågar så mycket , men har ingen aning om vad jag gör! verkligen över mina kunskaper, bra att jag får hjälp när startsektorn slutförd , exit nu?
  14. Nej. nu skriver du fixboot.... först när den är klar skriver du exit nu står det: mål partitionen är C Vill du skriva en ny startsektor till partition C? vad ska jag svara?
×
×
  • Skapa nytt...