Gå till innehåll

guilty_

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

guilty_'s Achievements

(1/8)

  1. nu har jag bara en sista fråga, datorn hittar mobilen och connectar. Men mobilen hittar inte datorn, vad kan vara felet? Datorn är synlig.
  2. Sådär nu har felmeddelandet försvunnit, och det borde fungera felfritt. Tack för all support
  3. startat om datorn, även valt enable på bluetoothenheten när jag gick in på systemet (msconfig.exe). Verkar som om jag lyckats få bort allt som har med bluetooth att göra nu, vore bra med tips på rätt drivrutiner så det håller sig fungerande hädanefter. Jag har en HP compaq nc6000.
  4. jag försökte ta bort den sista bluetooth komponenten som var kvar, då fick jag det felmeddelandet gång på gång.. btrez.dll
  5. inbyggd blåtand.. Borde allt gå att avinstallera i lägg till/ta bort program? Får testa lite igen nu.
  6. Jag har testat att göra en systemåterställning. fanns dock bara till två dagar tillbaka, så det hjälpte inte så mycket.
  7. (han? tjej här..) Nej, jag lyckades precis fixa ljudet, men det andra felmeddelandet återstår.. Nej jag använder inte trådlöst tangentbord.. Nej ingen sådan slags städning. Däremot tog min bror bort några filer igår som var några såkallade "startfiler" som gjorde datorn långsammare i uppstarten.. men det kan väl inte bero på det? Var kör man systemåterställning?
  8. Min bluetoothanslutning har slutat fungera och jag misstänker att det har med detta felmedelande att göra. "Unable to load btrez.dll SW" Det ploppar upp när jag startar windows eller när jag går in på kontrollpanelen. Har försökt mig på ominstallationer utan att lyckas lösa problemet. I samband med detta har även mitt ljud börjat krångla så det mutar sig och jag måste gå in på kontrollpanelen och ändra för symbolen som ska vara nere i högra hörnet går inte att ha där, får ett felmedelande som lyder : "Windows cannot display the volume control on the taskbar because the volume control program has not been installed. To install it, use Add/remove programs in control panel. Det slutade som sagt fungera i samband med att det första felmedelandet började visa sig. Har kollat i add/remove men hittar inte vart jag installerar det. Så Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...