Gå till innehåll

canigga

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

canigga's Achievements

(1/8)

  1. Jag har problem med att föra över bilder som blivit ändrade i Windows fotogalleri. Det som händer är att när jag flyttar över bilden från kameran till datorn står det ingenting i egenskaper på filen under information -> ursprung -> programnamn. Om jag har gjort en ändring står det under programnamn Microsoft Windows Photo Gallary 6.0.............. och då går det inte att flytta tillbaka filen till kameran, den finns där men kan inte visas. De filer jag inte gjort några ändringar i går att flytta över och syns i kameran. / Magnus
  2. Jag har löst det genom att använda mig av www.portforward.com. Man får tacka för all hjälp.
  3. Jag kör med Vista, har zonealarm som brandvägg.
  4. När jag kör tester så får jag bara upp. Checking port 40784 on XXXX Error! Port 40784 does not appear to be open. Tidigare innan jag hade ip så fungerade det perfekt. Jag har ingen router nu, det enda som är emellan är iptelefoni dosan. Kan det vara den som stör eller?
  5. När jag skaffade iptelefoni så slutade min utorrent att fungera, det är bara en orange triangel som säger inga inkommande anslutningar. Jag har bredband genom statsnät. Har inte gjort några inställningar sedan jag installerade ip och det fungerade innan. Är det för lite info för att kunna ge ett svar eller? Jag är inte så haj på detta.
×
×
  • Skapa nytt...