Gå till innehåll

XPforever

Medlem
  • Innehållsantal

    47
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av XPforever

  1. Java medföljer ej. Under installationen får du upprepade uppmaningar att installera Java, men dem stänger du bara. Efter installation går du till Verktyg > Alternativ > LibreOffice > Java och avmarkerar Java.

    Funkar ALLT som vanligt då?

    Varför vill den installera java då?

  2. Något längre upp står det:

    Det handlade alltså om att använda avast! som en kompletterande skanner, för manuella skanningar.

    För att få realtidsskydd, skall du ej avmarkera något där.

    Aha :-)

    Men en sak till jag undrar med avast 5 är att det segar ner mitt internet enormt om jag installerar det med allt! Har 100 M/bit upp ner men det sjunker till ca. 30-40 Mbit med avast! Det gör inte ex. AVG eller Avira!

    Är det någon inställning i avast jag missat?

  3. Du behöver ett Windows Live ID ("id-kort") för att kunna logga in och använda Messenger och andra Windows Live-tjänster. Alla Hotmail-, MSN- och Live-adresser har automatiskt ett Windows Live ID kopplat till sig. Men du kan gå till https://signup.live.com/signup.aspx och skriva in vilken e-postadress som helst för att koppla ett Windows Live ID till den.

    Misstänkte nästan det!

  4. Blir faktiskt riktigt orolig! Upptäckte detta nyss! Alla mail var borta i inkorgen och det hade skickats ut en mail till alla i min kontaktlista!

    Mailet börjar med Dear....även kontaktlistan är borta efter det...

    Vad ska man göra en sådan gång? Vet ej vad jag hade för mail där men vet att det var en massa lösenord till flera olika sajter m.m. även sådana där det går att beställa saker.

    Känns ju tokjobbigt att ändra alla lösen till allt! Säkert över 50 olika ställen.

    HJÄLP!

  5. Har en massa olika filmklipp av olika format som avi, mpeg, asf etc. som jag nu skulle vilja bränna på en dvd skiva som man kan titta på tv'n!

    Har försökt med en massa olika program men oftast verkar som det ska ta flera dagar att göra detta pga av dessa filmklipp måste konverteras till just en dvd.

    Någon som har lyckats med detta inom en rimlig tid som kan tipsa om vilka program man ska använda?

  6. Funkar så att det blandas en bas o en härdare i ett rör som sedan kommer ut i produkterna där det då härdar och bildar värme pga av detta.

    Det är då det bildas isocyanater tror jag. Hur farligt är detta?

    Ingen som har erfarenhet av detta som vet mera exakt hur försiktig man ska vara!

  7. Här har du en till med problemet att knipa med tänderna,tandläkaren sa till mej sist att hon hade mall om jag ville ha ny då den gamla var utsliten,men det är längesen den gamla var utsliten och har klarat mej utan, om man har fått ovanan att rynka ihop pannan eller mellan ögonen/näsan så kan man sätta ett plåster på tvären över rynkan,då märker man när det är dags att slappna av, tyvärr svårare sätta plåster i munnen.

    Har provat akupunktur för olika besvär så inte en gång till,jag köpte istället avspänningsband på apoteket med Fil Dr Lars-erik Uneståhl, tyckte inte om hans röst och hade jättesvårt slappna av,men oxe som jag är så fortsatte jag, och faktum är att det funkar och även på andra besvär i kroppen, gäller att verkligen bestämma sej att nu tar jag den tiden varje dag för avslappning, även det att ta sej tid till att promenera typ 20 min varje dag,behövs ingen spikmatta/hälsokost/ akupunktur och annat hokuspokus,

    det enda som behövs är sunt förnuft och det är alldeles gratis, ja bättre än så för man tjänar pengar på det, ingen el minimalt med skräpmat/färdigmat /godis/sötsaker, behöver inte gå till läkare och därmed inga dyra mediciner, blir gladare och orkar mer,spänningar i kroppen försvinner.Jag kan fortfarande ibland gnissla tänder i särskilt stressade lägen men nu är jag medveten/märker det och kan stoppa gnisslandet snabbt genom att slappna av.

    Tackar :)

    Fler sådana fina tips?

×
×
  • Skapa nytt...