Gå till innehåll

drajsnow

Medlem
  • Innehållsantal

    50
  • Gick med

  • Besökte senast

drajsnow's Achievements

(2/8)

  1. Nej, å tur är väl det! Vill bara ändra utseende lite... Tack så mycket.
  2. Varför är det så svårt att byta utseende på Vista (& XP med, för den delen...)? I en mobil telefon räcker det med att trycka på en knapp så har man ett helt nytt utseende. Finns det inget smidigt sätta att göra likadant på Vista? Är på jakt efter ett tema som gör om datorn till en Mac osv...
  3. Tack för alla snabba svar! För kännedom har jag en Fujitsu Siemens Amilo... Med SP1. Ni nämnde ett program. Har ni något förslag på vilket jag skall använda?
  4. Hej! Vad skulle man kunna säga är "normal" tid för att överföra ca 20 gig från en partion till en annan på en dator? Har en bärbar med 4 gig ram, Vista Home Premium, 320 gigs HD på 5000 rpm. Det tar drygt 30 minuter för mig att flytta 20 gig å det känns som en mindre evighet... Finns det något sätt att snabba upp flytten på?
  5. Lyfter denna tråd då problemet fortfarande kvarstår... Någon?
  6. Jag har en "vanlig" kompaktkamera, Panasonic DMC TZ-3 vars filmfiler ser dåliga ut på min dator, både i VLC och i Quick time player. Om jag däremot bränner ut dessa filer på en skiva och tittar på dem i tvn via dvd är de kristallklara. Jag har en relativt ny dator och har inga problem med övriga filmfiler, varken från andra kameror eller andra typer av film, endast de som kommer från denna kamera... Kan det vara någon codec som behöver uppdateras?
  7. Jag har testat bägge varianterna, men mappen försvinner ändå från indexet...
  8. Hej! Jag har vid ett flertal tillfällen lagt till "min musik" i Vistas index. Denna mapp läggs då till och blir indexerad. Sökningen går blixtsnabbt, men efter bara ett par dagar "försvinner" mappen från indexet och sökningarna efter musik tar evigheter. Vad beror detta på?
  9. Jag har efter många om och men hittat svaret på min egen fråga: shift + enter växlar mellan sidopanelens fönster...
  10. Om jag drar igång en rippad DVD via WMC och sen vill byta till en annan DVD hänger sig WMC av någon anledning. Finns det någon lösning på detta problemet?
  11. Hur får man upp filminformation för DVD filmer som ligger på hårddisken när man använder WMC?
  12. Sorry! WMC hädanefter! :-[ Jag använder ofta VLC då jag ser film på datorn, men eftersom jag också har den kopplad till TVn är det sjukt smidigt att använda WMC för att se på film. Därför vill jag ha subtitles på avi i WMC. Det måste ju få att fungera, eller?!?
  13. Jag upplever samma problem; vissa avi filer kan inte visa någon information om längd osv... Det konstiga är dock att det inte gäller alla avi-filer, bara ett fåtal... Tyvärr har jag dock ingen lösning, men jag lyfter tråden ifall ngn annan kan hjälpa till?
  14. Det är sant som det är sagt att ögonen är det första man blir blind på! Tack!
×
×
  • Skapa nytt...