Gå till innehåll

drajsnow

Medlem
  • Innehållsantal

    50
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av drajsnow

  1. Jag har en "vanlig" kompaktkamera, Panasonic DMC TZ-3 vars filmfiler ser dåliga ut på min dator, både i VLC och i Quick time player. Om jag däremot bränner ut dessa filer på en skiva och tittar på dem i tvn via dvd är de kristallklara.

    Jag har en relativt ny dator och har inga problem med övriga filmfiler, varken från andra kameror eller andra typer av film, endast de som kommer från denna kamera... Kan det vara någon codec som behöver uppdateras?

  2. Sorry! WMC hädanefter!  :-[

    Jag använder ofta VLC då jag ser film på datorn, men eftersom jag också har den kopplad till TVn är det sjukt smidigt att använda WMC för att se på film. Därför vill jag ha subtitles på avi i WMC.

    Det måste ju få att fungera, eller?!?

  3. Chili rec är verkligen grymt! Jag har varit medlem där ett tag nu och har 1,2 miljoner (!) låtar i mitt bibliotek. Det är bara att välja och vraka. Sen är det riktigt coolt att man kan ladda ner låtar och överföra till exempelvis mp3-spelaren. Smidigt om man har en jobbdator och en hemmadator. Man har ständig åtkomst till all musik!!!

  4. Jag gillar verkligen DVD Shrink, men tyvärr får jag inte det programmet att fungera med Vista Home Premium SP1... (Precis som JoWa skrev) Letar därför efter ett likvärdigt program som är lika enkelt att använda, fast gärna med några "moderna"  tillägg såsom filmkonvertering till mobil.... 

    Testade Quick media Converter tidigare idag, men fick det inta att fungera. Stod bara error när jag rippade. Kanske får ge det en chans till om ingen annan har något bättre förslag...

×
×
  • Skapa nytt...