Gå till innehåll

zerorez

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av zerorez

  1. Jag har fått ett problem. Kör med Vista. Internet dör om jag kör uTorrent och streamar något samtidigt. Spelar ingen roll om jag kör Sopcast, TVU eller direkt från websidor i Media Player. Streamen och uTorrent funkar som dom ska men jag kan inte gå in på några sidor och jag loggas ut från MSN. Allt funkar som det ska om jag bara streamar eller bara kör uTorrent. Jag har öppnat för båda i brandväggen och i NOD32. Jag hade tidigare samma problem när jag bara använde uTorrent, men det lyckades jag lösa. Men nu när jag börjat streama dök detta upp. Någon som har några bra tips?
  2. Tack för detta. Jag gjorde en diskrensning innan min andra defrag... och en stund efter den var klar så kom allt förlorat minne tillbaka. Alltså även det som försvann efter första defrag.. som jag gjorde igår. Tackar
  3. Defragmenterade min dator igår för första gången. När jag brukade göra det på min gamla dator så blev det alltid mer utrymme tillgängligt på hårddisken av det. Men nu försvann det ca 15Gb. Jag startade en ny defragmentering i morse och hittills har det försvunnit ca 10Gb till. Är detta normalt? På förra datorn hade jag XP och nu har jag Vista. Och har använt det defragmeringsprogram som finns i datorn på båda.
×
×
  • Skapa nytt...