Gå till innehåll

strejf

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av strejf

  1. tar hellre hem den ifrån MS säkrare.. gud vet vad dom dom som lakt ut den kan ha gjort med den..

    Känns som att det är en chansning ändå att ladda hem icke färdiga produkter från Microsoft. Helt plötsligt kanske du har trasiga mp3's på din dator (som var fallet med Betan).

  2. Måste hålla med plun.... självklart läcker man med flit! Skillnaden mot Vista är ju att den här gången behöver man inte ta något ansvar för "betaversionerna" eftersom inget är, så att säga, officiellt. Eftersom man inte släpper några officiella betaversioner så behöver man heller inte lägga krut på att dom skall hålla någon sorts kvallitet. Man kan dessutom slänga ut en version i syfte att testa en enda ynka detalj, ifall man skulle vilja.

    Jag kan klart och tydligt se framför mig hur man resonerar... -Faen, den här grejen är bra, vi slänger ut en version så vi får se hur användarna reagerar!

    Inget tidsödande arbete på att lägga tillrätta eller promota, inga servrar som skall prepareras, inget jobb alls faktiskt.... bara kompilera o släng ut på TPB! Feedbacken är ju inbyggd så att säga!

    Jag tror definitivt inte att Microsoft läker byggen med flit. Däremot har de väldigt många testare och därför är det svårt att se till att ingen av dessa läker något. Frågan är om inte Microsoft till och med blockerar allt data som de får in från de läkta byggena, förutom från deras officiella testare förstås. Inget av detta är något som jag vet säkert, men det är vad jag tror.

  3. Manneman, fick ett tips av en vänlig läsare som hade samma problem som du. Han ordnade biffen genom att uppdatera mass storage controller-drivarna!

    Öhhh... var hittar jag dom?

    Kolla om du också har ett gult frågetecken på "mass storage controller" i enhetshanteraren först och främst. Jag är lite osäker på var jag hittade drivrutinerna till den faktiskt.

×
×
  • Skapa nytt...