Gå till innehåll

snipern

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

snipern's Achievements

(1/8)

  1. Tack för svaren, hur ändrar man behörighetsinställningarna för NTFS?
  2. Använder vista ultimate och programmet tuneup utilities 2009 och får där en lista med kritiska problem. Det första problemet är "unlimited access to shared folder" och lösningen skulle enligt programmet vara att ta bort gruppen "everyone" från listan av auktoriserade användare. Är det någon mening att ta bort gruppen everyone? Får också "felet" "administrative shares enabled", ska jag avaktivera eller är det onödigt? Sista felet jag får är en tjänst windows remote registry service. Ska jag avaktivera tjänsten? Tacksam för svar
  3. Tycker att det blir smidigare så. Varför CCleaner ? när du själv kan radera bort "Tidigare" -genvägarna !?
  4. Jo jag tryckte på verkställ emellan. inte mycket att göra åt, blir ccleaner istället. Tack ändå för tipsen.
  5. Då missförstod du nog mig, vill nämligen ha kvar funktionen med sparade genvägar men att kunna rensa dom då och då. Om jag gör som du skriver så tappar jag ju funktionen och kryssar jag i rutorna under sekretess igen så kommer genvägarna tillbaks.
  6. Jag kan inte rensa nyligen använda genvägar under startmenyn i vista? Det händer ingenting när jag trycker på rensa. Kan visserligen att ta bort genvägarna med ccleaner eller manuellt men jag tycker det blir smidigare att göra det direkt under startmenyn. Nån som har någon idé?
×
×
  • Skapa nytt...