drkrupp

Medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Kontaktmetoder

 • Hemsida
  http://www.drkrupp.se
 • ICQ
  0

Ytterligare profilinformation

 • Från
  Halmstad

drkrupp's Achievements

(1/8)

 1. si3rra: Ja, installerade separat för de flesta formaten. Jag provade ändå att installera ett paket (k-lite codec pack) men det gjorde ingen skillnad.
 2. Jag har provat Lightworks men kom inte överens med det alls.
 3. Tack för tipset, jag ska kolla upp det. Jag höll på mycket med Adobe Premiere förr, men har börjat gilla Movie maker mer och mer för dess enkelhet att snabbt sätta samman och klippa och musiklägga kortare projekt, och exportera med få tryck med helt ok resultat. Trist att det har slutat fungera. Jag har provat demoversioner av Sony vegas och Premiere elements 10, och visst kan de mycket, men de är rätt omständiga och man får laborera en del med exportinställningar för att få ut bra resultat. Kanske är Cyberlinks program rätt mellanting
 4. Jag flyttade över hela projektet till laptopen som också kör Win7 (men 32bit). Precis samma fel där när jag försöker spara filmfil.
 5. Jag har en ny dator med Windows 7 64bit och filmar och klipper en del film med mobilkameran och Windows Movie Maker (2012), men i denna dator får jag inte exporten till videofil att fungera. Det stannar på 0% och meddelandet att programmet har slutat fungera, och så stänger det av sig. Jag har flera parallella projekt, och inget av dem går att skapa en videofil från. Jag har provat med både .mp4 och .wmv. Nån som har nåt tips? Känns trist att behöva slänga projekten, köpa annat program och börja om...
 6. Ska prova den, tack för tipset.
 7. Ser i princip likadant ut som nu för tiden då, fast jag kan tänka mig att den du kör är snabbare. Jag behöver något som kan hantera flera konton, ska tilläggas.
 8. Finns det nåt bra alternativ till MailWasher, gärna gratis? Vill kunna se rubriker och ha möjlighet att radera mail från servern innan jag laddar ner mail till min emailklient. Fördel om det likt MailWasher kan markera spam/misstänkta mail och möjlighet att läsa mailet om man markerar det. Tack på förhand.
 9. drkrupp

  Dropbox

  Hur får gemene man reda på dessa uppdateringar? Den installerade kopian har aldrig berättat om en enda uppdatering hos mig, och den uppdateras inte av sig självt.
 10. drkrupp

  GK Backup

  GK Backup v8.6 Jag vill tipsa om mitt eget backupprogram. Det är ett enkelt backup-/säkerhets-/filkopieringsprogram med synkronisering, versionshantering av filer och schemaläggning. Gratis och på svenska. Det saknar saker som ZIP, FTP och kryptering och passar därför till de som vill ha en mer avskalad produkt. Kategori: Backup/säkerhetskopiering. Hemsida (finns fler skärmdumpar där) Direktlänk Change log
 11. Är det tillåtet att skriva om ett program man gjort själv, i Programtips-tråden? Eller blir det reklam, och det rätta är att låta folk upptäcka det och tycka om det innan det hamnar i forumdelen som tips? Jag förstår ju att man inte kan fylla på med program från alla förtstagångaprogrammerare som annars aldrig når ut, och det är därför jag frågar (även om programmet jag själv skulle ha tipsat om funnits sen -03).